Miért van szükség ablakfóliára?

Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy ablakfóliát vásárolnak a nyílászárókra. Nem csoda, hiszen ma már egyre több az olyan otthon, ahol nagy üvegtáblák vannak beépítve. Mindez nagyon esztétikussá teszi otthonunk, viszont a biztonságról sem szabad elfeledkezni!

Ablakfólia alkalmazása számtalan előnnyel jár, többek közt biztonságossá teszi a nyílászárót. Már egész kicsi korunkban megtanuljuk, hogy az üveg törékeny és a szilánkok képesek megvágni az embert. Saját és családunk biztonsága érdekében célszerű minden olyan üvegfelületre, melynek közelében emberek dolgoznak vagy végzik mindennapos tevékenységeiket. Az ablaküveg betörhet természeti vihar, vandalizmus, de akár a szomszéd gyerekek labdázása miatt is. Az eredmény szerte szét repülő üvegszilánkok. Ha szerencsénk van, akkor a törés pillanatában senki sem tartózkodik az ablak közelében. oktatási intézmények, utcafronti kirakatok és üvegfelületek, élelmiszeripari gyártók esetében minőségbiztosítási és törvényi előírások kötelezik a tulajdonosokat, hogy az üvegfelületek szilánkmentesek legyenek.

Ablakfólia
Ablakfólia

A Skyfol üvegfóliák megfelelnek az előírásoknak, továbbá a vásárlók igényeinek is. Ezek az üvegfóliák nem csak biztonságosak, hanem esztétikus látványt is nyújtanak. Különösen, ha egy kirakatról van szó. A Skyfol fóliának köszönhetően nem kell attól tartani, hogy ha az üveg törik, akkor a szilánkok szerte repülnek és sérülést okoznak a nyílászáró közelében tartózkodónak. Különösen az olyan családok számára ajánljuk, ahol gyerekek vannak, hiszen játék közben könnyen történhet baleset, aminek következtében meg is sérülhetnek! Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a wfcablakfolia.hu weboldalra és tájékozódjon!