Mikor volt utoljára fogorvosnál?

Fogorvoshoz járni senki sem szeret. Ez azonban hiába van így, mégis a legjobb, ha időről időre ellátogatunk a fogorvosunkhoz, akár egy ellenőrzésre is. Fontos, hogy fogaink ápolása mellett időt fordítsunk az ellenőrzésekre is, hiszen gyakorta probléma, hogy a fogazatot elhanyagolják és ezáltal nagyobb az esélye annak, hogy előbb kell a fogpótlásokról gondoskodni.

Clinident weboldala a régóta elhalasztott fogorvosi látogatásoktól a komolyabb problémák kezeléséig nyújt szakszerű, emberséges kezelést.

A Clinident fogászati klinikán szinte minden kezelés elérhető. Állapotfelmérés, bölcsességfog eltávolítás, fogfehérítés, foghúzás, fogpótlás híddal, cirkónium korona felhelyezése, fogröntgen, fogszabályozás, fogtömés. Természetesen gyermekek fogászati kezeléseivel is foglalkoznak, így a gyermekkori fogszabályozás is elérhető. A különleges megelőző kezelések és a lézeres kezeléseket segítenek a fogak romlásának megállításában. A fogak romlása megfelelő szájhigiénés tanácsadás nélkül hamar bekövetkezhet. Érdemes már fiatal korban szakember segítségét kérni, aki elmondja, hogy milyen módszerekkel lehet fogunkat sokáig megtartani. Minél később következik be a fogak pótlása, annál teljesebb életet élhetünk.

Amennyiben a fogak romlása már nem megállítható, akkor érdemes a különféle fogpótlási lehetőségek között szétnézni. Ma már nagyon sokan az implantátum mellett teszik le voksukat. Ugyan nem a legolcsóbb fogpótlási forma, de a legmodernebb, ez biztos. A fogbeültetés az egyik legkeresettebb ma a világon. A tartós és egész életre szóló megoldás nagyon szép és természetes hatású, emellett teljesen szövetbarát. Implantátummal kisebb vagy akár nagyobb foghiányokat is meg lehet szüntetni. A különféle fogpótlások közül ez a legkényelmesebb viselet. Az implantátumok alapanyagát még a Nasa is felhasználja, így biztosak lehetünk abba, hogy tökéletes megoldást biztosítanak. Az elvesztett fog helyére egy műgyökeret ültetnek, ez leginkább egy csavarra hasonlít. A műgyökérre kerül fel a korona valamint több fog hiánya esetén a foghíd. Nem jelent gondot az sem, ha több fogunk hiányzik, hiszen az implantátum erre is megoldást nyújt. Érdemes minél előbb időpontot foglalni a klinikára, hiszen egyre többen keresik fel a különféle rendeléseket. A 13. kerületben található fogászati centrum, igen jól megközelíthető helyen található.