Minőségi daru a konraddaruzas.com weboldalon

A daruk sokszor jól jöhetnek az építőiparban, a nagyobb családi házak, csarnokok és lakóparkok építésénél.

A daru szükségessége megmutatkozik a nehéz tárgyak emelésénél, mozgatásánál és szállításánál, viszont típusának kiválasztása nehéz feladatnak bizonyul. Ilyen esetekben Ön tisztában van a daru szükségességével, viszont típusának kiválasztásához, szükség van a körülmények és a szituációk, illetve a feladatkörök pontosítására, ami megadja a választ a tökéletes daruhoz. Vegyük figyelembe, hogy az autódaruk a nehéz elemek szállítására nem alkalmasak, viszont az ipari és raktárépületek, csarnok építésénél az emelés és összeállítás során, tökéletes szolgálatot nyújthatnak. Mi a Konrád Daru Kft.-nél a klasszikus autódaruzás mellett, vállaljuk daruzás és szállítás egyben történő kivitelezését (0,5t-tól 14t-ig; pótkocsi esetén 20t–ig). Nekünk nem okoz gondot, hogy az elem csak pár kg-os, vagy 10tonnás, darus autóinkkal elvégezhető a szállítás és elhelyezés. Ez mellett kínálatunkban még megtalálhatóak darukra szerelhető emelő kosarak is, mely a magasban végzendő munkáknál nyújthatnak segítséget.

Nagy gondot okozhat, ha több tonnás súlyt kell megemelnünk, ahol kevés tér áll rendelkezezésünkre és nem tudunk kényelmesen mozogni. Ennek kivitelezését még egy általános autódaru használatával is nehéz megoldani. Kínálatunkból ezekre a helyzetekre nyújt megoldást az egyik speciális darunk, a csarnokdaru. Ez rövidebb, keskenyebb és szűkebb helyeken is képes a fordulásra és a nagy belmagasság elérésére, ellentétben hasonló társaival.

Finom mozgás és pontos emelés jellemzi. Sebészi pontossággal végez olyan feladatokkal, mint például szobrok vagy műtárgyak megmozgatása, esetleg nagyobb elemek csarnokból történő kijuttatása. Kérje ki tanácsunkat, hogy az Ön által végzett munkálatokhoz, pontosan milyen darura is lesz szüksége, mi készséggel állunk rendelkezésére. Bérleti költségeink nagyon alacsonyak, így nem kell tartania a nagy beruházásoktól. Nálunk kedvező áron juthat hozzá, minőségi szolgáltatáshoz, keressen bennünket a konraddaruzas.com weboldalon.