Minőségi fűtésszerelés felsőfokon!

Ha elromlott a fűtés, és kihűlt a lakása valószínűleg fűtésszerelésre van szüksége. Ezeket a problémákat nem lehet otthoni módszerekkel megoldani, így okosabb, ha minél előbb profi szerelőhöz fordul. A legjobb szakemberek Budapesten és Pest megyében az EURO Gáz Hungariánál dolgoznak, és éjjel nappal rendelkezésre állnak, ha nagy a baj.

A minőségi fűtésszerelés szolgáltatások mellett szakembereink a tágulási tartályok, radiátorok, szelepek cseréjét is vállalják, természetesen 100%-os garanciával. Emellett a padló- és fűtésrendszerek átmosását is elvégzik és orvosolják a hibát. Amennyiben teljesen le szeretné cserélni régi fűtésrendszerét, a tervezést és a kivitelezést is szakembereinkre bízhatja, akik fényképes igazolvánnyal érkeznek meg önhöz, így teljesen megbízhat bennük és munkájukban. Önnek mindössze annyi a teendője, hogy rábízza szerelőinkre a munkát, és élvezi a meleget, amelyet a frissen szerelt fűtőberendezés áraszt. Az is megtörténhet, hogy a régi berendezésben keletkezik egy hiba, ilyenkor akár éjszaka, és hétvégén is tudunk szakértőt küldeni, aki 1-2 órán belül felbukkanhat vészhelyzet esetén.

Szakembereink a következő szolgáltatásokat tudják nyújtani: gázbojler, villanybojler javítás, vízmelegítő javítás, tűzhely, főzőlap javítás, valamint e készülékek cseréje, és még sok más. Az ár-, a munkaajánlat valamint a tanácsadás teljesen díjmentes, a munkavégzés problémaorientált és magas színvonalú, hiszen szakértőink több éves tapasztalattal a hátuk mögött indulnak el önhöz megoldani az esetleges problémát. További részletekért látogassa fel weboldalunkat, a gazszerelo-budapesten.hu-t, vagy kérdések felmerülése esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az eurogazhungaria@gmail.com e-mail címen. Tárcsázza telefonszámunkat a +36 30 698 1752-t és hívjon szerelőt elfogadható áron!