Minőségi Immuno sleep jó áron!

Az alvás segíti az immunrendszert. Számos tanulmány számolt be a minőségi éjszakai alvás előnyeiről, és most megállapították, hogy a jó minőségű, pihentető alvás javítja a T-sejtként ismert immunsejteket. A T-sejtek fontos szerepet játszanak a szervezet immunrendszerében.

Immuno sleep kapható a nottevit.hu weboldalon ezért itt a helye nálunk, ha ön is kipróbálná ezeket a csodaszereket, amikkel javíthat az alvás minőségén. Amikor a test sejtjei felismernek egy vírusos fertőzött sejtet, aktiválják az integrineket, egy ragadós típusú fehérjét, amely lehetővé teszi számukra, hogy a fertőzött sejtekhez kapcsolódjanak és elpusztítsák őket. A kutatók egészséges önkéntesek T-sejtjeit hasonlították össze, akik vagy aludtak, vagy egész éjjel ébren maradtak. Megállapították, hogy a vizsgálatban résztvevők esetében, akik aludtak, a T-sejtjeik magasabb szintű integrin-aktiválódást mutattak, mint az ébren lévők T-sejtjeiben. Az eredmények azt mutatják, hogy az alvás javíthatja a T-sejtek működését. A rosszul alvó emberek számára a stresszhormonok gátolhatják a T-sejtek hatékony működését. A stressz hormonok magas szintje csökkentheti a T-sejtek immunreakciójának hatékonyságát a kórokozók elpusztításában, ezért fontos a pihentető alvás.

A felnőtteknek minden nap legalább hét órás alvásra van szükségük az egészség és a közérzet javítása érdekében. Az emberek alábecsülik az alvás fontosságát, és éjszakánként kevesebb, mint hét alvásnak negatív hatásai vannak. Lényegében megnövekedett stresszhormonokkal fog rendelkezni és adrenalin-felszabadulással is többek között. Az alvás olyan fontos, mint bármi más a testben, ez egy természetes állapot, és vigyázni kell rá, hogy egészséges legyen. Az alvásnak felfrissítőnek kell lennie. Amennyiben többet tudna meg az alvásról és kipróbálná szuper nottevit termékeinket a minőségi alvásért, keresse fel a nottevit.hu weboldalt.