Mosogató duguláselhárítás XVIII. kerület

A dugulási házi praktikák sorát bővíti, a szódabikarbóna és az ecet mellett, a trisó. Nagy előnye, hogy a makacsabb eldugulásnál is megoldást jelent. Használata: öntsünk egy egész flakon trisót a lefolyóba, majd hagyjuk állni egy éjszakát, és csak reggel öntsük le forró vízzel.

A mosogató duguláselhárítás XVIII. kerület szakemberei gyorsabban megoldják problémáját. Egy óra múlva már házhoz mennek, és Önnek nem kell egy napot sem várnia, hogy újra használatba vehesse mosogatóját. Igen kellemetlen helyzet, ha eldugul a konyhai lefolyó, hiszen, gondoljunk csak bele, naponta hányszor is használjuk! A mosogató duguláselhárítás XVIII. kerület csapata már többször találkozott ilyen problémával, így tapasztalata révén könnyedén és gyorsan végez a munkával.

A szódabikarbóna, az ecet és a trisó átmenetileg kínálnak jó megoldást, illetve kitűnő megelőzésként használatuk, de a vízkövet nem tudják feloldani. A mosogató duguláselhárítás XVIII. kerület azt tanácsolja megelőzés gyanánt, hogy nagyon ügyeljünk a mosogatóba, illetve annak lefolyójába kerülő anyagokra. Ha viszont már megvan a baj, mosogató duguláselhárítás XVIII. kerület ezt gyorsan megoldja. A mosogató duguláselhárítás XVIII. kerület a nap 24 órájában hívható.