Mz blog az mztousa.com weboldalon

Az mztousa.com weboldalon elolvashatja, hogy hogyan is jött létre annak az ötlete, hogy két jó barát a nyakába vegye a világot, és elinduljanak motorral át Európán egészen az Egyesült Államokig. Céljuk, hogy megtegyék a 2000 kilométer távolságot, közben pedig Amszterdamban hajóra tegyék a két motort és úgy induljanak tovább. Weboldalunkon mindent megtudhat a tervről, a kivitelezésről, valamint a támogatókról is.

Mz blog olvasható az mztousa.com weboldalon, tehát ha önt is érdeklik a motorok, valamint a túrázás, akkor itt a helye nálunk, hiszen itt mindent megtudhat az adott témáról, valamint megtekintheti a teljes útvonalat is az érintett városokkal együtt. Az Mz blogban olvashat például arról, hogy a Harley elkezdte gyártani az elektromos motorokat, de olvashat még póló dizájnról, vagy éppen egy autó show-ról is. Weboldalunkon az első napi útitervet is megtalálhatja, amely során 335 kilométert tettek meg, miközben érintették Ózdot, Egert, Szilvásváradot, Vácot, Párkányt, Esztergomot, Komáromot, valamint Győrt is. A motoros túrázás reggel 7-kor kezdődött november 8-án.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni az útvonalról, a motoros túrázásról és arról, hogy hogyan pattant ki a motoros túrázás ötlete, akkor mindenképpen látogassa fel weboldalunkat az mztousa.com-ot, és itt megtekintheti a térképet és elérhetőségeinket is megtalálhatja. Ha bármi kérdés merülne fel a motoros túrázással kapcsolatban, bátran felveheti velünk a kapcsolatot, csak töltsön ki egy űrlapot weboldalunkon a nevének, e-mail címének, telefonszámának és üzenetének megadásával, csapatunk pedig minden kedves érdeklődő kérdésére szívesen válaszol majd.  Érdemes tehát ellátogatni hozzánk, mert itt rengeteg motoros blogbejegyzést találhat, és megtekintheti majd az útiterveket is.