Nagy mennyiségű angol használtruha

Külföldön már lassan t9bb évtizede foglalkoznak a használt ruhák kereskedelmével, ám nálunk még igen gyerekcipőben jár, hiszen az emberek elég elfogultak ezzel kapcsolatban, ugyanis felállítottak magukban egy sztereotípiát, melyet nehéz megcáfolni.

Angol használtruha megtalálható az üzleteinkben extra minőségben. A cégünk nagymennyiségű használtruha behozatalával foglalkozik, immáron több éve, amely kellő bizonyítéka annak, hogy mindig a legjobb minőségre törekszünk. Havonta kb.50 tonnányi ruhamennyiséget dolgozunk fel. A vállalkozásunk mára már több, mint 20 fővel rendelkezik és szolgálja ki az állandó partnerit. Az üzleteink immáron az országban négy helyen is megtalálhatóak, ahol mindig minőségi, tiszta ruhával várjuk a vásárlóinkat. Várjuk szeretettel Szentesen, Szarvason, Szeghalmon és Békéscsabán. Manapság a használtruha egyáltalán nem azt a szintet nyújtja, melyet kb. 10 évvel ezelőtt megszokhattunk. Nálunk minden ruha tisztán és rendezetten kerül az üzleteinkben, melyeket legtöbb esetben darabszámra értékesítünk.

Nálunk arra is van lehetőség, hogy viszont eladóként csatlakozzon hozzánk Az általunk forgalmazott árú svájci és angol behozatal, amely magában foglalja már a minőséget is. Sok esetben megtalálhatóak új, címkés termékek is, melyeket szintén nagyon alacsony áron kínálunk a vásárlóink számára. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, melyet a svajciangolturinagyker.hu honlapján találhatnak. Itt minden bővebb információt megtudhat rólunk. Illetve elérhetőek vagyunk még a 0620/553-3744-es telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal és mi garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Jó vásárlást kívánunk minden kedves vásárlónk részére!