Ne hagyja, hogy az ízületi gyulladás megkeserítse életét!

Elterjedt tévhit, hogy az ízületi gyulladás az idős emberek betegsége, azonban ez egyáltalán nem így van. A fiatalabb korosztályt is gyakran érinti a probléma, főként megerőltetés vagy intenzív sport miatt. Kortól és nemtől függetlenül a mozgásszervi nehezítettség komoly akadályt jelent a mindennapokban.

Ízületi gyulladás főleg a térdben, könyökben, csípőben, vállban és a bokában alakul ki. A kínzó fájdalom a mindennapokra is komoly kihatással van, idővel pedig akár a mozgástartomány is beszűkülhet, amely komoly problémákat jelent. Emiatt jobb nem félvállról venni az ízületi gyulladást és a legelső panaszok esetén lépéseket tenni. Először is mindenképp pihentetni kell a fájó ízületet, sőt akár a borogatás és a felpolcolás is hasznos lehet. Ha viszont pár nap után sem tapasztalható javulás, akkor nem érdemes húzni az időt, hiszen a panasz valószínűleg nem múlik el, azonban szinte biztosan rosszabb lesz. Emiatt érdemes orvoshoz fordulni, ugyanis elképzelhető, hogy az állandósult fájdalom valami komolyabb betegségre utal. Az ízületi gyulladás hátterében számos panasz állhat, például túlterhelés, steril gyulladás, anyagcserezavar, porckopás vagy hirtelen megerőltetés.

Az ortopéd vagy reumatológus szakorvos a vizsgálatot követően felállítja a diagnózist, majd ennek alapján a kezelési tervet. Az állandó fájdalom enyhítése nagyon fontos, hiszen a mindennapokra is kihatással van. A Dolixir hatékonyan képes enyhíteni a kínzó tüneteket. A természetes összetevők jótékony hatással vannak az ízületi gyulladásra és rövid időn belül megszűntetik a fájdalmat. Többek közt fekete bors, rozmaring, vadgesztenye, kollagén, hegyi árnika, kamilla és eukaliptusz található meg a Dolixirben. Ha szeretné megrendelni a terméket, érdemes ellátogatni a dolixir.hu webáruházba!