Négycsillagos hotel Ráckevén a kényelemre vágyóknak

A Kék Duna Wellness Hotel szeretettel vár minden üdülni és nyaralni vágyót az év szállodája díjas és arany csillag díjas hotelbe Ráckevén. Ez a csodás négycsillagos szálloda tökéletes helyszín nyugdíjasoknak és örökifjaknak, ha kényelemre, felfrissülésre vagy aktív pihenésre vágynak. Emlékezetes helyszínül szolgálhat nászutasoknak és házassági évfordult ünneplőknek egyaránt. Továbbá tökéletesen felszerelt, és optimálisan kialakított helyet biztosít konferenciák és tréningek lebonyolítására is.

A hotel Ráckeve kényelemre vágyóknak teljes körű kikapcsolódást nyújt. A felfrissülni vágyókat hűsítő medencékkel, napozóágyakkal és vízi bárral várják. A pihenés és a relaxáció garantált. A kényeztetés több formáját kínálják. Választhat forró- és langyos szauna között. Kényeztetheti magát egy kellemes masszázzsal. A szépülni vágyóknak van kozmetika, fodrászat, pedikűr és manikűr is. Az aktív pihenésre vágyók edzhetnek a konditeremben, részt vehetnek fitness, chikung, pilates és jóga órákon, de választhatják a reload stresszmentesítő technológiás foglalkozást vagy a power walking mozgást is.

Az egyedülálló kikapcsolódást a különleges antik római wellness fürdő nyújtja, ahol tepidárium, caldarium, frigidárium és laconicum várja a hotel Ráckevén kényelemre vágyóknak. Ez a meseszép hely elfeledteti a vendégekkel a gondokat, feltölti őket energiával, valamint örökre szóló különleges élményekkel gazdagítja a hétköznapjaikat.

A wellnesshotel.hu internetes oldalon bárki megtekintheti a Kék Duna Wellness Hotel szépségét és kínálatát, választhat a kedvezményes csomagok közül, illetve kérhet egyedi árajánlatot is. Érdemes időben lefoglalni a hosszú hétvégékre a szállást, mert a népszerű és különleges kikapcsolódást nyújtó ráckevei hotel gyorsan megtelik vendégekkel.