Német nyelvtanfolyam Budapest környékén élőknek is!

A német nyelv egyik szintjéről a másikra ugráshoz körülbelül 200 irányított tanulmányi órára van szüksége a tanulónak. Minden szint új nehézségekkel jár, ami azt jelenti, hogy minél fejlettebb egy tanuló, annál tovább tart a következő szint elérése.

Német nyelvtanfolyam Budapest vonzáskörzetében elérhető az up2you.hu weboldalra látogatva, ezért keressen fel minket még ma és megtalálhatja a német tanfolyamokat és az árakat is. Ha azt mondják, hogy valaki „folyékonyan” beszél, ez a kifejezés szubjektív. Vannak, akik folyékonynak tartják magukat, ha képesek egy egyszerű beszélgetésre. Mások talán addig nem tartják folyékonynak magukat, amíg közelednek a jártassághoz. Ha azt vesszük, hogy viszonylag könnyedén fogalmazunk és kifejezzük magunkat, akkor meglepő, hogy olyan kevés B2 és C1 német nyelvtanuló tartja magát folyékonynak. A tanfolyam-szintek úgy írják le a B1-et és a B2-t, hogy képesek legyenek beszélgetni és jól kifejezni magukat. Ez kiemeli, hogy mennyire fontos az első naptól kezdve beszélni. Ahhoz, hogy kényelmesen beszéljen a célnyelven, gyakorolnia kell. Az általunk megkérdezett emberek egy része abbahagyta a német nyelv tanulását. Többségük abbahagyta, mert túl nehéznek találták a nyelvet.

Mit árul el ez a német nyelvtanítás módjáról? A német nyelv arról híres, hogy nehezen tanulható nyelv. De ez nem így van. A hírneve megelőzi, és a hosszú összetett szavakkal és a (valljuk be) durva hangokkal a német tanulás meglehetősen lehengerlő. De rengeteg oka van ragaszkodni hozzá! Ha inspirációt érez, iratkozzon fel egyik tanfolyamunkra, hogy valóban egy új nyelvet beszéljen! Osztályaink a nyelvtanárok által készített gyakorlatok köré épülnek, így nem lesz kínos csend – ígérjük! Amennyiben többet tudna meg a német nyelv elsajátításáról, nézzen be az up2you.hu weboldalra.