Német nyelvű hajón vár a munka remek fizetéssel

Ha épp munkát keresel, de utazni is nagyon szeretsz, az az álmod, hogy körbejárd Európát, akkor érdemes neked is megismerned az általunk ajánlott lehetőségeket, melyek a hajós munkák. A hajón biztos a fizetés és természetesen jó is a bérezés, emellett olyan helyekre juthatsz el, olyan dolgokat láthatsz, melyekről eddig talán még csak nem is hallottál. Irodánk, a Crew Agency igyekszik minden jelentkező számára munkát találni, olyan ajánlatot ami a leginkább megfelel a számára.

Jelenleg színvonalas német nyelvű hajón munkalehetőség az, ami számodra is elérhető lehet. Azt persze tudni kell, hogy a német nyelvtudás az kötelező, hiszen a vendégekkel, a munkatársakkal és a főnökökkel meg kell értetned magad. Amennyiben viszont adott a német nyelvtudás és van szakács képesítésed, cukrász, vagy pék tapasztalatod, akkor a konyhában máris várnak. Emellett a német nyelvű hajóra keresünk még szobalányokat, konyhai kisegítőket, felszolgálókat, de recepcióst és mosodást is. Ezen munkák egyike sem egyszerű, dolgozni kell, de abban is biztos lehetsz, hogy a munkád meg lesz becsülve.

A német nyelvű hajón a munkalehetőség betöltéséhez meg kell felelni pár alapfeltételnek is, melyek ha adottak, akkor szinte biztosan adott lesz számodra a munka is. Amit kérünk az pozíciótól függően szakirányú végzettség, a jó német nyelvtudás és a jó teherbíró képesség, valamint a szakmai tapasztalat. Ezzel szemben, amit mi tudunk kínálni az a kifejezetten jó kereseti lehetőség, a barátságos és kellemes környezet, a szállás és teljes ellátás a munka során, sőt még az esetleges utazási költséget is a cég állja.

Ha tehát mindig is vágytál arra, hogy hajón dolgozz, ha egyszerűen csak munka kell és egy német nyelvű hajón a munkalehetőség az, ami megtetszett, akkor nálunk a helyed, azaz máris küldheted a Crew Agency számára az önéletrajzod, hogy egy interjún mihamarabb bizonyíthass!