Olcsón is nyaralhat Horvátországban

Egy horvátországi nyaralás nem drága, ám ha a tengerpart közelében szeretnénk nyaralni, és olyan helyen, ahol van internetelérés, grill és nagy szabad tér, akkor mindféleképpen érdemes a kempingezést választanunk. A kempingek igen modern eszközökkel vannak felszerelve és úgynevezett telepített lakókocsik várják azokat, akik a tengerpart közelében szeretnének nyaralni.

A lakókocsi Horvátország egyik legszebb részén található Rovinj városánál. Az óváros és a tengerpart közelsége teszi oly mértékben vonzóvá ezt a helyet, hogy évről évre visszatérő vendégek ezrei keresik fel. A lakókocsikban nem kell lemondanunk a megszokott kényelmünkről, mivel azok fel vannak szerelve klímaberendezéssel, hogy a nagy hőség elviselhető legyen. Továbbá van TV és grill is, így sütögetés közben nem maradunk le a fontos hírekről és sporteseményekről sem. Napközben, ha szeretnénk egy jót úszni, akkor a 90 méterre lévő strandon erre is van lehetőségünk.

Így a lakókocsi Horvátországban egy igen jó szálláshelyet biztosít számunkra, mert mindenféle kényelem mellett adott egy szép kemping, ahol közel van a természet, és szabadon lehet mozogni, valamint ismerkedni az ott nyaraló lakóközösséggel. Minden feltétel adott egy családi vagy baráti nyaralás eltöltéséhez. A jóga szerelmeseit külön tábor várja, amely napi szinten két jóga órát is magában foglal.

A kempingtől nem messze található Rovinj óvárosa is, így számos történelmi érdekesség megtekintése mellett ideális az esti sétálásra is. Az óváros a maga nemében egyedülállóan szép és romantikus, így fiatal és idősebb párok is szívesen eltöltenek itt egy kis időt. Az openyourfuture.hu internetes oldalon meg tudja tekinteni a Rovinj Lakókocsi & Apartman szállásajánlatait, ahol családjával vagy barátaival el tud tölteni egy igazán szép horvátországi nyaralást kellemes környezetben.