PEAS vállalatirányítási szoftver a hatékony munka védnöke!

A cégünk által kifejlesztett rendszer célja, hogy ügyviteli megoldást kínáljon kis- és középvállalatok számára, hogy sokkal gyorsabbá, hatékonyabbá és átláthatóbbá tegye a munkát. Amennyiben tehát Önnek is az a célja, hogy vállalatán belül a munka gördülékenyebb legyen, ha szeretné felvenni a lépést rohanó világunkkal, akkor ennek érdekében itt az ideje, hogy megismerje a PEAS vállalatirányítási szoftvert.
Vállalatirányítási rendszerünket kifejezetten a magyar KKV-k részére fejlesztettük ki, amit azt jelenti, hogy a program tekintettel van mind a magyar számviteli, mind a jogi környezetre. Egy teljes egészében magyar fejlesztésű szoftverről van szó. Természeten napjainkban már számos hasonló jellegű vállalatirányítási szoftver kapható, de ezek többsége nagy és nehézkes, jórészt túl robusztusak a KKV-k igényeihez. A nagyvállalati megoldások egyszerűsítése pedig egyszerűen túl sok pénzt és túl sok kompromisszumot igényel.

Ha Ön is hozzánk fordul, akkor beláthatja, hogy ma már bizony nem csak a multinacionális cégek és a nagyvállalatok kiváltsága a vállalatirányítási szoftver használata. Az általunk biztosított rendszer moduláris felépítésű, avagy használata egyszerű, könnyedén elsajátítható. A PEAS vállalatirányítási szoftver által adott a feladat- és határidő-kezelő ügyfélkapu, a szolgáltatás- és termékcikk-kezelés, raktárkezelés, eszközkezelés, beszerzés, adott a CRM, értékesítés, a partner nyilvántartás, kommunikáció, hírlevél küldés, de a pénzügyi és számlázási feladatokat is ellátja sok más egyéb mellett.

Forduljon hozzánk bizalommal, avagy legyen pontos és naprakész munkájában! Az Ikron Fejlesztő és Szolgáltató Kft. által kidolgozott PEAS vállalatirányítási szoftver segítségével nincs felesleges idő és energia pazarlás, az ügyvitel könnyen áttekinthetővé válik, sőt minden információ azonnal elérhető lesz még utazás közben, mobilról is.