Portréfotózás a tökéletes első benyomásért

Hiába jár az ember több évig egyetemre vagy rendelkezik komoly szakmai tapasztalattal, ha az önéletrajzában nem megfelelő kép szerepel, az sokat ront esélyein. Ugyanígy egy társkeresőn sem lesz túl sikeres az, akinek a képe nem nyeri el mások tetszését.

Portréfotózás által sokkal jobb benyomást tehet az ember magáról. Míg a személyes bemutatkozásnál van esély a későbbiekben korrigálni a kialakult képet, egy fotó esetében ez nem így van. Ha az önéletrajzban szereplő kép nem elég meggyőző, akkor nem fogják behívni állásinterjúra. Ha a weboldalán lévő bemutatkozó szöveg melletti portréfotó nem a legjobb minőségű vagy egyértelműen látszik, hogy amatőr készítette a képet, akkor a potenciális ügyfelek és vásárlók joggal gondolhatják azt, hogy a cég szolgáltatásai, termékei is hasonló színvonalúak. Egy társkereső oldalon az első, amit az oldalon lévők meglátnak, az a kép. Márpedig, ha nem elég megnyerő, akkor kicsi esély van rá, hogy élete párja a weboldalon keresztül felveszi Önnel a kapcsolatot. Egy jó portréfotóra azonnal felfigyelnek az emberek. A kép alapján ugyanis rögtön kialakul egy pozítiv vagy negatív benyomás.

A rossz hír, hogy amatőrök nem tudnak igazán megnyerő képet csinálni, legalábbis kicsi rá az esély. Viszont vannak kiváló portré fotósok, akik olyan képet tudnak csinálni, amely hamar elnyeri, akár a nagyérdemű tetszését is. Társkeresőre, publikálásra, előadásokra, önéletrajzhoz mindenképp érdemes portréfotózásra menni. Érdemes olyan ruhát választani a fotózásra, amiben jól érzi magát és illik a személyiségéhez. Nem érdemes se többnek, se kevesebbnek látszani. Ha pedig portréfotózás, akkor a portréfotósok csapatát célszerű választani. Ha szeretne bővebben informálódni, akkor érdemes ellátogatni a portrefotosok.hu weboldalra!