Profi keresőmarketing (MOKEROPT Zrt.) mindenkinek!

A Search Engine Marketing vagy a SEM, ha a rövidítést használjuk, egy webhely promóciójára utal, és annak láthatóságára a keresőmotorokban. A SEM-et leggyakrabban a Google-ben használják, mert az interneten végzett napi keresések 98% -át lefedi.

Profi keresőmarketing (MOKEROPT Zrt.) elérhető a mokeropt.hu weboldalon, tehát ide érdemes ellátogatni, ha az ön céges webhelyére is ráférne egy keresőmarketing. A SERP, a keresőmotorok eredményoldalának rövidítése, az az oldal, amelyet a felhasználónak egy keresőmotor szolgál fel a keresési lekérdezésre válaszul. A SERP-k általában kétféle tartalommal rendelkeznek: organikus (SEO) és fizetett (SEM). Az organikus keresés rendkívül fontos az online kiskereskedők számára, mivel sok tanulmány szerint a webhely forgalmának körülbelül 50% -át teszi ki. A logika nagyon egyszerű: a SERP-k magasabb pozíciói automatikusan magasabb megjelenítést és jelentősen jobb kattintási arányt eredményeznek.

A fizetett keresési hirdetések a megfelelő típusú hirdetésekbe történő befektetésre összpontosítanak, hogy kiemelkedő pozíciókat szerezzenek a keresőmotorok eredményoldalain és növeljék a webhely forgalmát. A jól optimalizált keresési hirdetések esetenként magasabb pozíciókat érhetnek el, mint az organikus keresési eredmények, míg más hirdetések a böngésző jobb oldalán jelenhetnek meg. A fizetett keresési kampány sikere a megfelelő kulcsszavak megcélzásán és az optimális hirdetési csatornák kiválasztásán alapul. Mi ebben segítünk önnek a mokeropt.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és vegye igénybe Facebook kampányunkat, Adwords kampányunkat vagy más szolgáltatásainkat. Weboldalunkra kattintva fellelheti elérhetőségeinket is, így bármikor felteheti kérdéseit nekünk.