Rieker a lifestyleshop.hu webáruházból

A Rieker cipők és táskák mind nagyon magas minőségűek és bőrből készültek, tehát tartósak és strapabíróak is amellett hogy divatosak. A Rieker kínálatunkban több száz cipő és táska közül válogathat, amelyek mindenkinek azonnal elnyerik a tetszését. Ha ön is márkás cipőt vagy táskát keres, akkor jó helyen jár weboldalunkon.

Rieker a lifestyleshop.hu oldalán érhető el méghozzá végtelenül alacsony áron, folyamatos akciókkal, ezért megéri hozzánk fordulni ha éppen egy márkás cipővel szeretne meglepni párját, ráadásul kínálatunkban Rieker táskákra is szert tehet. A rieker fekete férfi bőr bokacipő báránygyapjú béléssel rendelkezik tehát ez egy igen kényelmes cipő, amely antistress betéttel rendelkezik, ami szintén a kényelemért felelős, hiszen felfogja a rezgéseket és rugalmasságot is kölcsönöz a lábnak. A cipő elülső részében is lesz elég hely a lábujjaknak tehát garantáltan nem fog szorongani ebben a lábbeliben. Elegánsabb eseményekhez és utcai viseletre is megfelelő lehet.

Ha tőlünk rendel Rieker táskát vagy cipőt és 20.000 ft fölötti értékben vásárol, akkor teljesen ingyenesen biztosítjuk majd önnek a kiszállítást. Amennyiben a továbbiakban is szeretne a Rieker termékekről olvasni vagy megtekintené a teljes készletet erre is van lehetősége csak kattintson bátran a lifestyleshop.hu weboldalra és itt megtalálhatja majd elérhetőségeinket is a cipők áraival és illusztrációival együtt. Ha bármi kérdés merülne fel a rieker termékekkel kapcsolatban ezeket bátran felteheti barátságos ügyfélszolgálatunknak az ugyfelszolgalat@lifestyleshop.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja a +36 30 483 1395 telefonszámot is és mi minden kedves érdeklődőnek választ adunk a kérdéseire. Bővebben a termékekről és rólunk a lifestyleshop.hu weboldalon olvashat.