Samsung Gear játékok

Nem csoda hogy a Samsung Gear játékokat olyan sokan kedvelik, hiszen magunk mögött lehet hagyni a valóságot és egy kis ideig átlépni egy másik életbe. Ha ön is szeret játszani, akkor nem kell messzire mennie, hiszen a Bad Chicken-nél talál majd kemény fegyveres játékokat és persze olyanokat is, amikben nem kell a vérben tocsogni.

Samsung Gear elérhető nálunk a badchickenvr.hu weboldalon ezért itt a helye nálunk ha ön is át szeretne lépni a virtuális valóságba és kipróbálná vr játékainkat, hiszen eszközparkunk igen felszerelt és olyan minőségi eszközöket használhat, mint például egy Samsung Gear. A Samsung Gear gyakorlatilag a virtuális valóság kapuja. A Samsung VR szemüvegjei elsőként jelentek meg a piacon, és sokak számára ez volt az első igazi találkozás a virtuális valósággal, aminek azonnal rabjai is lettek. Így történt velünk is: folyamatosan megjelennek újabb és újabb eszközök, de az első mindig az első marad. Ha először próbálja ki a VR-t,  akkor a Samsung Gear-rel kezdje és biztosan nem fogja megbánni. Hagyja ön is maga mögött a valóságot és ismerjen meg egy teljesen új világot a Samsung Gear-rel.

Samsung Gear játékok elérhetőek jó áron

Az eszközkészleten túlmenően a VR játékok nagy választékát találja a badchickenvr.hu weboldalon. Folyamatosan megújuló termékkínálatunkból kiválaszthatja a legizgalmasabb játékokat és kipróbálhatja akár mindet. Csapatunk olyan VR játékokat választott ki, hogy még a legprofibb gémerek is megtalálják a kedvencüket, és javasolhatunk valamit azoknak is akik most kezdik a játékot. Csak nézzen körül egy kicsit a virtuális valóságban, garantáltan tetszeni fog önnek. Minden játék rendelkezik a VR technikai képességeivel, hiszen jól felszerelt gépparkkal rendelkezünk. Amennyiben bővebb leírást olvasna vagy megtekintené teljes játéklistánkat keresse fel a badchickenvr.hu weboldalt és itt mindent megtalál.