Segítségnyújtás az Életenergia oldalán

Amennyiben az életünk egy olyan kilátástalan pontra ért, hogy nem látjuk tovább az értelmét, vagy csak válaszút előtt állunk, illetve keressük önmagunkat, akkor látogasson el hozzám és pozitív energiák segítségével megtaláljuk a helyes megoldást.

Életenergia honlapján Zámbó Mária várja kedves vendégeit, legyen szó jóslásról tarot kártyával, csakratisztításról, ásványok programozásáról minden, melyre szüksége lehet. Ha szeretne változtatni eddigi életén, akkor a tarot kártya segítségével megtalálhatja a helyes utat, melyben Marcsi nyújt segítséget. Továbbá természetes egészség megőrzés terültén is nagyon jó tanácsokkal szolgálhat, azoknak, akik az alternatív gyógyászat hívei. Ha betegséggel küzdünk, és szeretnénk könnyű felépülést, akkor az energetikai kezelés lehet a legjobb választás, amely semmilyen mellékhatással nem rendelkezik. Semmi másra nincs szükségünk, mint átszellemülni és hinni a gyógyulásban. Az energiák elvégzik a dolgukat.

Továbbá, ha egy biztos támaszra van szükségünk, akkor az ásványok mindig mellettünk állnak. A nagyobb siker érdekében érdemes időközönként újra programozni őket, így még erősebben tudják kifejteni a jótékony hatásukat. A honlapomra látogatva mindent megtudhat a foglalkozásomról, kattintson a www.eletenergia.gportal.hu–ra és tudjon meg többet. Amennyiben felkeltettük érdeklődést, és szeretne ellátogatni Marcsihoz egy tarot kártyajóslásra vagy egy energiakezelésre, akkor megteheti Dunaújvárosba, minden hétköznap 17 és 19 óra között. Továbbá felvehetjük vele a kapcsolatot a 06 30 8623352 telefonszámon, amely minden délután 16 óra után hívható és írhatunk a csillagtenger@gmail.hu e-mail címre. Forduljon hozzám bizalommal, várom nagy szeretettel!