Soy Luna Játékok

A Soy Luna egy argentin filmsorozat amit a Disney Channel számára gyárt a Pol-ka és a sorozat két főszereplője Karol Sevilla, illetve Roggero Pasquarelli és a sorozat egy spanyol nyelvű teleregény amelyet rengeteg fiatal lány követ figyelemmel nap mint nap. Soy Luna kínálatunkban a jatek-webaruhaz.hu-n rengeteg nyaklánc, karkötő, puzzle és egyéb játék is kapható.

Soy Luna játékok kaphatóak nagyon alacsony áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, ráadásul ha úgy döntene, hogy tőlünk rendel Soy Luna játékokat, akkor elintézzük, hogy villámgyors legyen a kiszállítás. A Soy Luna kollázs puzzle az egyik legkedveltebb játék kínálatunkban, ami nem is csoda hiszen első osztályú minőségű és 5 éves kortól bátran lehet játszani vele. A puzzle 100 darabos, a kirakott kép mérete pedig 41×28 cm. Soy Luna egy tehetséges fiatal lány aki Dél-Amerikából származik és most egy új környezetben próbál szerencsét, ezért nem is csoda, hogy a kislányok felnzének rá és szívesen nézik a róla szóló sorozatot.

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a Soy Luna játékokról mindenképpen keresse fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a teljes Soy Luna kínálatot is az árakkal, illetve az illusztrációkkal együtt és még a kiszállítás részleteit is megtalálhatja. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk ezekről a játékokról nem árthat felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és mi megválaszolunk majd minden feltett kérdést. Válasszon minket ha Soy Luna játékokat szeretne beszerezni, mert itt vannak a legjobb árakat amiket találhat, ráadásul mi villámgyors kiszállítást biztosítunk majd. Bővebb leírást ezekről weboldalunkról olvashat.