Szabadulószobák Budapesten

A szabadulószobák Budapesten minden kedves érdeklődőt várnak aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni miközben feladványokat old meg és rejtvényeket fejt. Minden szobában hatvan perce lesz arra, hogy kiszabaduljon, tehát ne habozzon, ha ön is izgalmakban szeretne részesülni, akkor itt a helye nálunk.

Szabadulós játék Budapest vonzáskörzetében elérhető az exittheroom.hu weboldalon, tehát nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk és választhat 5 izgalmas szabadulószobánk közül, amelyek mindenkit izgalmakkal és fejtörőkkel várnak. Szabaduló szobáink csapatépítőként is megfelelnek, tehát hozza el hozzánk kollégáit, barátait, nem fogja megbánni. Az agyát a szobában jobban használnia kell mint valaha. Ismerje meg ezt az izgalmas játékot és fedezze fel rejtett képességeit. Mindenkiben egy kis kölyök, egy kis felfedező, akit minden titok érdekel. Semmi sem az a szabadulószobában, aminek elsőre látszik. Itt garantáltan nem fog unatkozni. Készüljön fel tehát a váratlan és izgalmas fordulatokra ami nálunk érheti. A szabadulós játék egy igazi csapatmunka. A közös kaland erősíti a játékosok közötti bizalmat és kötődést egyaránt.

Szabadulószobák Budapesten várnak mindenkit

A szabadulószobákban minden a feje tetejére áll. Talál majd egy sor rejtvényt, amit az agynak egy kicsit másképpen kell majd feldolgoznia, mint a hétköznapokban. Minden mindenhez kapcsolódik, a feladat a sorok közötti olvasás, a szobából való kiszabadulás a megjelenő nyomok keresése és értelmezése által. Ezenkívül a játék egy igazi csapatmunka, amely nemcsak feltárja az Ön képességeit, hanem a társaik rejtett értékeit is. Bővebben erről az exittheroom.hu weboldalon olvashat és itt megtalálhatja a szabadulószoba listát is az árakkal együtt, és akár kérdéseivel is bátran fordulhat hozzánk hiszen mi mindenre válaszolunk majd ami csak érdekelné.