Szállás Székesfehérvár szívében!

Székesfehérvár Fejér megye székhelye, dinamikusan fejlődő város, mely évről évre rengeteg látogatót vonz. A város számos látványossággal rendelkezik, ezért érdemes ide több napra ellátogatni. Ha pedig így tesz, akkor szálljon meg a Pe-Ki Lux Apartmanban!

Szállás Székesfehérvár – A Pe-Ki Lux Apartman könnyen megközelíthető helyen található. Nyaralás vagy üzleti út esetén kiváló választás a Pe-Ki Lux Apartman. A szállás nyugodt helyen található, a város szélén egy új lakónegyedben. Aki itt száll meg, az biztosan jól fogja érezni magát és kipihenheti a mindennapi rohanás fáradalmait. A szálláson minden adott ahhoz, hogy otthonosan érezze meg. Az apartmanhoz erkély is tartozik, így lehetősége van itt elfogyasztani a reggeli kávéját vagy teáját. A lakás kialakítása során elsődleges szempont volt, hogy aki itt száll meg, az minél otthonosabban érezze magát. Biztosan állíthatjuk, hogy ez sikerült is, ugyanis a lakás nem csak esztétikus, de rendkívül komfortos is. Minden megtalálható a lakásban, amire a megszállónak szüksége lehet.

Szállás Székesfehérvár
Szállás Székesfehérvár

Az sem jelent problémát, ha hosszabb időre szeretne a szálláson maradni, ugyanis a fürdőszobában nem csak folyékony szappan, törülköző és hajszárító található, hanem okos mosógép is. A huszonegyedik századi elvárásoknak megfelelően a szálláson korlátlan wifi, ezenkívül sok csatornás Tv is található. A szórakozás tehát garantált. A nappaliban kényelmes kanapé fogadja, továbbá konyhával is rendelkezik a szállás, ami szintén jól felszerelt. Ha Székesfehérváron szeretne megszállni, akkor a Pe-Ki Lux Apartmant érdemes választani. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a pekiapartman.hu weboldalra, ahol képeken megtekintheti a szállást, sőt le is foglalhatja azt!