Szállás Zuglóban gyerekekkel

Ha gyerekbarát szállást keres Budapesten, akkor az egyik legjobb választás a Szőnyi Hotel, amely sok szempontból kiemelkedő más hotelekhez képest. A hotel közelében műjégpálya, cirkusz, állatkert, gyógyfürdő és múzeumok is megtalálhatók. Egy napra is tökéletes választás, de mi azt javasoljuk, hogy a teljes feltöltődés érdekében több napot is töltsön el itt.

Szállás Zuglóban gyerekekkel a Szőnyi Hotelben. A gyerekes családok számára fontos, hogy olyan szállodában foglaljanak szobát, ahol családbarát szolgáltatások is a rendelkezésükre állnak. Nem mindegy ugyanis például az, hogy van e lehetőség arra, hogy játszani tudjanak a gyerekek. A Szőnyi Hotel az egyik legjobb gyermekbarát hotel Budapesten, ahová minden családot nagy szertettel várnak. A gyerekbarát szolgáltatásokhoz hozzá tartozik a családi apartman (három szoba: nappali kihúzható kanapéval, hálószoba, gyerekszoba egy normál ággyal, egy gyermekággyal, egy babaággyal és pelenkázóval, konyha, étkező és egy tágas fürdőszoba), gyerekágy, gyermekszék, gyermekmenü, játék az étteremben, és egy kinti játszótér. A hotel több tízéves múlttal rendelkezik és az évek alatt szerzett tapasztalat egy magas színvonalhoz vezetett. A kiváló minőség és a vendégek igényeinek megfelelő szolgáltatásoknak köszönhetően évről évre egyre több vendéget vonzz. A családok számára kiváló választás, hiszen minden rendelkezésre áll, amire szükség lehet. Adott esetben gyermekfelügyeleti szolgáltatás is igénybe vehető. Egy szóval minden a vendégek kényelméért van!

Szőnyi Garden Hotel
Szőnyi Garden Hotel

 

Tökéletes hely mindenki számára

Ugyanakkor nem csak családok, hanem üzletemberek is gyakran itt szállnak meg, általában hétköznapokon. Mivel az üzleti utak itt átvezetnek, hétköznap a Szőni Hotel Budapest az üzletemberek birodalmává válik. Egy szóval üzletemberek, barátok és családok számára egyaránt megfelelő hely a feltöltődésre, pihenésre! Látogasson el Ön is kedves családjával a Szőnyi Hotelbe és élvezze az új wellness részleget a többi szolgáltatással együtt. A szonyihotel.hu weboldalon számos információt megtalál a hotellel kapcsolatban. Abban az esetben, ha kérdése lenne bármivel kapcsolatosan, akkor tárcsázza a 36-1 222-0015-ös telefonszámot, vagy írjon emailt az info@szonyihotel.hu e-mail címre, és az itt dolgozók minden kérdésére örömmel válaszolnak majd.