Széndioxid terápia – a könnyű lábakért

Az érszűkület tüneteiként gyakran csak a végtagok hidegségérzetét, illetve zsibbadását szokták emlegetni, viszont valódi tünetként kell kezelni – amit sokan nem vesznek komolyan – ha a láb megerőltetésekor gyakori fájdalmat érzünk, és ezért lábunk nem terhelhető tartósan. Hasonló tüneteket produkálhat bármilyen természetű keringési zavar is, amire megoldást kell találni.

A széndioxid terápia alkalmazása érszűkület esetén javasolt, mivel ez a természetes módszer nagyon pozitív hatással van a test bármely részére, ahol érszűkület jelentkezik. Az érszűkület kialakulása után az érintett testtájra nem jut be megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyag, illetve oxigén, és emiatt fájdalmat érzünk az érintett területeken a testünkben. Ha az érszűkületet nem kezeljük időben a megfelelő módon, az állapot könnyen súlyossá válhat. Érelzáródás jöhet létre, a következmény pedig a szövetek elhalása, végső esetben az egész szervrész elhalása lehet. Leggyakrabban a lábakban jelentkezik az érszűkület, és ha az valóban valamely végtagunkban alakul ki és kezelés nélkül marad, sajnos csak az amputáció nyújthat megoldást.

Lábunkban jelentkező érszűkületre, illetve bármilyen keringési zavar enyhítésére és kezelésére vegyük igénybe a Széndioxid Csizma nyújtotta lehetőségeket! Így természetközeli eszközökkel tudjuk megakadályozni a szövődmények kialakulását, és csökkenteni a keringési problémákkal járó fájdalmat. A kezelés során a széndioxid bőrünkön keresztül jut el a láb szöveteibe, és már a sejtek szintjén, illetve a vérben is fokozza az oxigénfelvételt – a terápia hatására tágulnak lábunk hajszálerei és erei, és ez hozzájárul a vérkeringés normalizálásához. Ne várjuk meg, míg a fájdalom és egyéb tünetek elviselhetetlenné válnak!