Színvonalas bőrgyógyászat sok éves tapasztalattal

Bőrgyógyászati rendelőnk ajtaja minden korosztály előtt nyitva áll, ráadásul nálunk profi és tapasztalt szakorvosokat talál majd akik hajbetegségekkel, bőrbetegségekkel és körömbetegségek kezelésével is egyaránt foglalkoznak. Ha szeretné megőrizni bőrének és hajának egészségét, akkor válassza a Belvárosi Orvosi Centrumot, hiszen mi csakis pácienseinkre figyelünk.

Bőrgyógyászat felkereshető a Belvárosi Orvosi Centrumban, és ha kedvezményes árú kezelésben szeretne részesülni, akkor itt a helye nálunk. A belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon mindent megtudhat a bőrgyógyászatról. Pácienseink számára a klinikánál teljesen ingyenes parkolóhelyet biztosítunk 1 órán keresztül. Ha anyajegyeket, vagy egyéb festékes bőrelváltozásokat szeretne eltávolíttatni, akkor is forduljon hozzánk, hiszen szakorvosaink megoldanak minden bőrproblémát. Nálunk anyajegyszűrést is igényelhet, hiszen ha elváltozást lát anyajegyein érdemes minél hamarabb kizárni a melanoma lehetőségét, ami legtöbbször egy anyajegyből alakul ki.

Ha még ennél is több részletet és információt szeretne megtudni a bőrgyógyászatról, esetleg közelebbről megismerkedne bőrgyógyászainkkal, akkor erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat a belvarosiorvosicentrum.hu-t, hiszen itt megtalálja majd a teljes leírást és bőrgyógyászaink arcképeit is megtekintheti majd. Amennyiben kérdések merülnének fel, bátran vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@boc.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is, a +36 30 870 74 27-et és itt minden kérdésére választ kap majd. Weboldalunkon akár időpontot is kérhet, csak adja meg nekünk nevét, telefonszámát, e-mail címét és üzenetét, mi pedig visszajelzünk majd.