Színvonalas üzemorvosi vizsgálat

Törvény szerint minden cégnek el kell küldenie a munkavállalóit üzemorvosi vizsgálatra. Ekkor jön a hosszas várakozás és idegeskedés. Kímélje meg ettől önmagát!

Üzemorvosi vizsgálat dr. Torzsa Péter egészségügyi-és háziorvostan szakorvos rendelőjében. Egy-egy hasonló jellegű vizsgálat során az Ön egészségi állapota van felmérve. A vizsgálatnak elsősorban preventív, megelőző szerepe van, illetve megfelelő és előírt időközönként meg kell ismételni. Ahhoz, hogy elkerülje az esetleges kellemetlenségeket és a túl hosszas várakozásokat, akkor még ma egyeztessen időpontot dr. Torzsa Péter szakorvos rendelőjébe. Látogassa meg a www.torzsapeter.hu weboldalt és töltse ki az előjegyzéshez szükséges mezőket. A megadott telefonos elérhetőségen keresztül rövid időn belül visszajelzést kap. Bízza magát szakértő és megbízható kezekre. Az üzemorvosi vizsgálat elvégzésén kívül, a foglalkozási megbetegedések és munkahelyi veszélyforrások kivizsgálása is megtörténik. Ezen kívül hangsúly van fektetve a munkahelyi elsősegélynyújtás elsajátításának fontosságára is. Dr. Torzsa Péter rendelőjében Ön is színvonalas és megbízható ellátásban részesül. Emellett minden hasznos információt és javaslatot megkap arról, hogyan tudja minimálisra csökkenteni a munkakörnyezeti tényezők által kiváltott egészség károsodás mértékét.

Ezek a vizsgálatok rendkívül fontosak, mivel ilyenkor kiszűrésre kerülnek a leggyakoribb megbetegedések. Köztük a fertőző és bőrbetegségek és légzőszervi megbetegedések. Az üzemorvosi vizsgálaton való részvétellel jelentős mértékben növelheti önmaga hatékonyságát. Lépjen kapcsolatba rendelőnkkel még ma! Hívja bizalommal a 06-1-794-3980 telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@budaioltokozpont.hu címre.