Tárolja szálanyagait a RAKTECK Kft. segítségével!

Ön is szeretne végre egy olyan szerkezetet, amelyen biztonságosan tárolhatja a csöveket vagy rudakat? Azon anyagok tárolására, amelyek gurulni is tudnak, speciális állvány kell, ugyanis nem kell csak ráhelyezni őket valamire, meg is kell akadályozni azok legurulását. A RAKTECH Kft. szálanyagtartó állványaival ez megvalósítható, hiszen ezekkel biztos a stabilitás még a csövek és rudak esetében is.

A szálanyag tárolás semmilyen nehézségbe nem fog ütközni, amennyiben Ön is megfelelő kivitelező céget választ az állványszerkezetek megtervezéséhez és megépítéséhez. Ez a cég pedig nem más, mint a RAKTECH Kft. Itt Ön is megkaphatja a szükséges állványokat, melyek ráadásul pontosan olyan méretűek lesznek, amekkorára Önnek szüksége van. Ha pedig a szükségleti idővel módosulnának, úgy az itt vásárolt állványokat szabadon tudja majd bővíteni is. A legördülés elleni védelemhez a karok végeit elláthatjuk biztonsági stiftekkel. Igény szerint a karok között keresztgerendákat is elhelyezhetünk a raklapok vagy alátétfák támasztásaként. És számos további lehetőség vár Önre, ha a RAKTECH Kft.-t választja. Példának okáért itt akár egyedivé is varázsolhatja az állványszerkezetét a felár nélkül választható és variálható színeknek köszönhetően.

Amennyiben tehát Ön is remek lehetőségek mellett szeretné megrendelni a szálanyag tárolásához szükséges állványszerkezetet, akkor válassza a RAKTECH Kft.-t, ahol ráadásul az ajánlatadás teljesen ingyenes. További információkat kaphat vállalkozásunkról, amennyiben a www.karosallvany.hu linkcímre kattint. Ezen felül azonban elérhetőek vagyunk a +36 30 535 5338-as telefonszámon vagy az ajanlatkeres@karosallvany.hu e-mail címen is. Személyesen megtalálhat minket Budapesten, a Tátra utca 5/a szám alatt.