Távfelügyelet a legjobb védelem

Mostanság egyre többet olvashatunk a sajtóban egy-egy betörési esetről, illetve annak kísérletéről. A legtöbb hír pedig nem arról tájékoztat, hogy vagyonosabb családot raboltak ki, hanem akár középkeresetűeket is. Ám, ha a lakásban, házban lett volna valamilyen védelem, nagy valószínűséggel nem történt volna meg a betörés. Az ajtón való bejutás ugyanis az, ami nem okoz a tolvajoknak nagy problémát. Ha viszont lakásriasztó lett volna beszerelve, azonnal kaphattunk volna értesítést a behatolási kísérletről.

A távfelügyelet használatával ilyen esetekben alkalmunk van rá, hogy percenként értesítést kapjunk arról, ha valaki megpróbál bejutni otthonunka, még akkor is, ha mi nem vagyunk odahaza. Az Elektronika Vonala az a cég, melynek segítségével beszerezhetünk ilyen távfelügyeletet, sőt szakembereink a beépítésben is segítségünkre vannak. Miért lehet még hasznosabb a távfelügyelet a lakásriasztónál? Míg ez utóbbi esetében ugyan történik hangjelzés, a felgyorsult életmódot élő emberek már megszokták ezeket a hangokat, és nagy valószínűséggel senki nem fog majd rá reagálni.

A távfelügyelet alkalmazásával viszont az kapja meg a jelzést, akinek a házáról, lakásáról szó van, ahová éppen megpróbálnak bejutni az illetéktelenek. Mi történik, ha a távfelügyeleti szolgáltatást választja? Amennyiben problémát tapasztalunk, azonnal kiküldünk egy járőrt a helyszínre, aki ellenőrzi, hogy valójában történt-e behatolás a lakásba. Ezt az információt folyamatosan jelenti a diszpécsernek, aki pedig Önnel van kapcsolatban. Ennek a távfelügyeleti szolgáltatásnak köszönhetően tehát Ön mindig tudhatja, mi történt pontosan, amikor bajt érzékeltek a háza táján. Amennyiben Ön is szeretne bővebben tájékozódni otthonának biztonsági védelme érdekében az eszközökről, illetve távfelügyeleti szolgáltatást szeretne, akkor látogasson el a lineelectronic.hu honlapra.