Új divat az öltöztetős játékok világában

Téged is érdekelnek az öltöztetős játékok? Most jó hírünk van ezen játékok kedvelőinek, hiszen újfajta játékban csillogtathatják kreativitásukat, alkotóvágyukat.

Monster High játékok kezdik őrületbe hozni a virtuális, öltöztetős játékok rajongóit. Ha nem szereted, vagy már úgy érzed, hogy kinőtted a babás, Barbie-s online játékokat, most kipróbálhatod a Monster High játékokat, melynek ugyanaz az alapötlete, mint elődjének. Mindezt megteheted a monsterhigh.ingyenjatekok.sk weboldalon, ahol több ilyen Monster High játékot is találhatsz.

Miben különbözik a Monster High játék a fiatalabb testvérétől? Ezekben a játékokban nem Barbie-t, vagy valamilyen más, ideális fiktív figurát öltöztethetsz, sminkelhetsz, készítheted el a frizuráját, hanem úgymond szörnyeket csinosíthatsz ki az esti bulira. Ez a játék talán a picit idősebb korosztálynak lett kitalálva, aki már úgy érzi, hogy kinőtte a babás kort, de még mindig szívesen játszik.

Honnan az alapötlet? Mint sok esetben, a filmek univerzumából csöppent ez a mesebeli lény is a számítógépes játékok világába. A Szörnysuli című film adta az alapötletet a játék készítőinek. Mi a különbség a Barbie és a Monster High alakjai között? Ez utóbbiak nagyon is valóságosak, még ha első pillantásra nem is tűnnek annak. A Barbie babával ellentétben nem ideális világban élnek, és nem csipi-cupi problémáik vannak, hanem nagyon is valóságosak. Emellett az élet abszurditásához hasonlóan az életet a vicces oldalán ragadják meg, ennek köszönhetően nagyon szórakoztatóak. A Monster High játékoknál másmilyen ruhákat, frizurát és egyéb kiegészítőt tehetünk a kis szörnyekre. Ha te is szeretnéd látni, hogy milyen a Monster High játék, akkor a monsterhigh.ingyenjatekok.sk oldalon kipróbálhatod.