Üvegezés Győrben kedvező áron!

A Me-Han üvegező cég 1997-ben alakult családi vállalkozásként, és legelőször csak ablakszárnyakat üvegeztünk, majd később hőszigetelt üvegek gyártására is nagyobb lett az igény. Manapság már rengeteg lehetőség van és bármilyen extrém elképzelést megpróbálunk teljesíteni azért, hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek.

Üvegezés Győrben ilyen kedvező áron csakis a Me-Han üvegező Kft.-nél elérhető. Cégünk majdnem 20 éves tapasztalattal rendelkezik, és a hosszú évek során kapcsolatba tudtunk lépni nagyobb cégekkel is, így kínálatunk és szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek. Ha céges vagy lakossági megrendelésről van szó, akkor a munkát azonnal a helyszínen elvégezzük. Saját telepünkön inkább a kisebb munkákat végezzük el, például a méretre vágást, gittelést, csiszolást, ezeket meg is lehet várni. Cégünk igyekszik a legextrémebb kérésekre is megoldást találni, és megrendelőinknek egyedi mintákat valamint egyedi megoldásokat tudunk biztosítani, és a következő üvegfajtákat tudjuk felkínálni: float üveg, katedrál üveg, drótüveg, parsol üveg, ragasztott biztonsági üveg, savmart üveg, lacobel üveg, reflexiós üveg és még sok más.

Üvegező vállalkozásunk a következő szolgáltatásokat tudja nyújtani: ablakkeret készítés, hőszigetelt üvegek, tükrök él-csiszolása, edzett üvegajtók, zuhanyfalak, tolóajtók, fix üvegfalak, üveglépcsők, akváriumkészítés, terasz tető üvegezéssel illetve tiffany üveg gyártás. Amennyiben többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról vagy cégünkről, érdemes lehet fellátogatni a mehanuveg.hu weboldalt. Ha kérdések merülnének fel, azokat bátran felteheti, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a mellerand@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 96 440 805 telefonszámot.