Válassza a profi társasház karbantartást Ön is!

Ha azt szeretné, hogy a társasház és annak közvetlen környéke mindig tiszta és rendezett legyen, ha nem akar bosszankodni a felmerülő problémák, kellemetlenségek miatt, akkor a legjobb megoldás, ha igazi profikra bízza a dolgot, akik rendelkeznek a kellő tapasztalattal, tudással és a megfelelő eszközökkel a társasház zökkenőmentes működtetése érdekében. Vállalkozásunk hosszú távú és előnyös szerződési lehetőségeket kínál, használja ezt ki!

A teljes körű társasház karbantartás szolgáltatás kezelőknek a társasház karbantartási munkálatok folyamatos és szakszerű biztosítását kínálja. Megbízható, alapos és precíz vállalkozásunk, lelkes és lelkiismeretes csapatunk a társasház karbantartás és szervizelés szolgáltatásával vállalja, illetve biztosítja az Ön számára annak rendszeres és problémamentes működtetését. Egy esetlegesen felmerülő hiba esetén gyors-szolgálatunkkal már rövid idő alatt a helyszínen vagyunk, hogy annak elhárítására ne kelljen várnia.

A társasház karbantartás során bármilyen kivitelezés esetén munkalapot állítunk ki. A munkalapon minden esetben világosan és áttekinthetően fel vannak tüntetve a feladatok, határidőkkel együtt, avagy tiszta lesz mindenkinek, hogy miért és mennyit kell fizetnie. Legfőbb célunk, hogy a felügyeletünk alá tartozó társasházak hibamentes működtetését garantáljuk. Ennek érdekében alkalmazottaink megfelelő felkészültséggel rendelkeznek a fellépő problémák megoldására, melyet mindig szakszerűen és professzionális hajtanak végre.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, hiszen általunk a hosszú távú és mindkét félnek előnyös kapcsolat kialakítása adott, így a társasház karbantartás által többé nem lesz gondja annak működésére, ugyanis az állagmegőrzést, ezáltal az érték növelését a Jómesterúr Kft. garantálja!