Válassza a természetes szépséget, a fa nyílászárókat!

A fa nyílászáró termékek gyártása nagy hagyománnyal rendelkezik, gyártásuk során kisebb az energiafelhasználás, újrahasznosíthatóak, természetesen szépek, megújuló alapanyagból készülnek. Amennyiben Ön is a legjobb minőségű termékeket keresi, melyek hosszú időn át megőrzik szépségüket, akkor a fa erkélyajtó, bejárati ajtó, ablak érdekében nálunk a helye, ahol csakis magas színvonalú termékek várják!

A cégünk által biztosított fa nyílászáró alapanyaga vetemedésmentes három, illetve négy rétegben ragasztott, toldásmentes vagy toldott, emellett UV álló négy rétegű felületkezeléssel ellátott. A fa nyílászárók így rendszeres karbantartás mellett minőségüket hosszú időt megőrzik, esztétikai értékükből nem veszítenek. Fontos tudni, hogy ha mellettünk dönt olyan fa nyílászárót kap kézhez, mely rendkívül jó hang- és hőszigetelő, hőtágulása következtében csekély a méretváltozás, valamint szilárdsága bármilyen formában és méretben kitűnő.

A fából készült termékek között megtalálhatóak az erkélyajtók is, melyet ajánlunk figyelmébe, ha minden téren a legjobbat akarja! Kínálatunk által adott a bukó-toló fa erkélyajtó és az emelő-toló ajtók is. A bukó-toló változat nagy üvegfelületek kialakítására ad lehetőséget. Nagy előnye, hogy a nyílászáró teljes szélességének felére kinyitható, mivel a nyíló szárny a fix mellé záródik. Az emelő-toló erkélyajtó segít háza komfortos berendezésében, hiszen biztosítja a folyamatos átmenetet a ház egyes részei között, sőt a kilátást sem korlátozza.

Látogasson el internetes portálunkra Ön is és válogasson legjobb belátása szerint a színvonalas kínálatból olyan nyílászárókat, melyeket szívesen látna otthonában! A magas minőség, a sokoldalú választék, a szakértői segítség és a kedvező árak általunk egyaránt adottak, avagy egy minden szempontból előnyös befektetést kínálunk.