Válogass a válogatott Angry Birds játékok között!

A teljesen ingyenes Angry Birds flash játékok érdekében csak annyit kell tenned, hogy felkeresed honlapunkat, és máris kedvedre válogathatsz a játékok sokoldalú kínálatából. Portálunkon csakis a legjobb, válogatott Angry Birds online játékokkal találkozhatsz, ahol a legújabb és legrégebbi játékokat is magas minőség mellett érheted el. Ha tehát van egy kis időd, szívesen lazítanál egy kicsit, akkor nézz be hozzánk az önfeledt kikapcsolódásért.

A szórakoztató Angry Birds játékok egyik legjobbika amikor nem a madarak mellett, hanem azok ellen vagy. A Madár a hálóba elnevezésű játékban a Te feladatod kilőni a madarakat, de nem ám akár hogyan, hiszen itt most hálókat kell kilőni rá. Amikor a golyó a madárhoz ér, tehát kellő magasságban van, akkor szét robban és háló lesz belőle, mely jobbik esetben elkapja a madarakat. Persze a madarak többféle nagyságban repülnek, így a hálót is folyamatosan irányítanod kell, ha nyerni akarsz. Remek figyelem elterelő és feszültség levezető is egyben, érdemes próbára tenned ezt az Angry Birds játékot.

Válogass a válogatott Angry Birds játékok között!
Válogass a válogatott Angry Birds játékok között!

A másik nagy kedvenc Angry Birds játék a Menekülés a bolygóról címmel ellátott játék, mely során a zöld malacok elmenekülnének egy olyan bolygóra, ahol nem zavarja őket senki. Kinéztek maguknak egy piros bolygót, ami sajnos messze van. A Te segítséged kell hozzá, hogy a malackák tényleg el is jussanak az áhított bolygóra. Mivel erősen kell koncentrálni, hogy jól lődd ki az állatokat, így akkor is jó választás ez a játék, amikor stresszes vagy, szeretnéd elterelni a figyelmed. Természetesen minden Angry Birds játék online játszható, nem kell őket telepítened.

Ha a legújabb Angry Birds játékokat keresed, ha szeretnéd a szabadidődben egy kicsit levezetni a felgyülemlett energiáidat, akkor honlapunkon a helyed! Mi csakis játszható, válogatott, és teljesen ingyenes flash játékokkal várunk, melyeket öröm játszani.