Webáruház bérlés és fejlesztés

Napjainkban 5-6 ezer magyar nyelvű webáruház érhető el, amelyből aktív Magyarországon bejegyzett cég 4100. Ön is közéjük tartozik? Ha nem, és szeretne a weben is kereskedni, hogy termékei széles választékával a nap minden szakában Önt is elérhessék potenciális vásárlói.

Itt az ideje, hogy saját webáruházat nyisson, de a webáruház bérlés is megoldás lehet. A mi javaslatunk az Ön számára egy könnyen kezelhető, biztonságos, letisztult felépítésű, mégis korszerű rendszer, melynek adminisztrációs felülete áttekinthető, minden külső segítség nélkül Ön által is könnyen kezelhető. Ez a Minibolt webáruház fejlesztési rendszere. Rendelkezik minden olyan opcióval, amire Önnek szüksége lehet. Ehhez mi korlátlan tárhelyet biztosítunk, ellenőrizzük, majd megrendeljük a választott Domain nevét, és annyi email címet állítunk be, amennyire szüksége van.

Természetesen postafiókjai tárhelyének sincs korlátja. Ha kívánja, készítünk Önnek egy tesztáruházat, hogy megismerkedhessen leendő webáruházának adminisztrációs felületével, elkészítjük termékkatalógusát, felépítve a fő- és alkategóriáit, amik később Ön által is természetesen rugalmasan változtathatók, beállítjuk a kívánt terméktulajdonságokat, pl. szín méret, és elkészítjük fő- és almenü rendszerét is.

A webáruház készítése során, ha cégének még nincs logója, segítünk az ötletét megvalósítani, de a már kész logóját is beépítjük webáruháza fejlécébe. Kívánsága szerint alkotjuk meg honlapja színvilágát, ha kívánja, segítünk vagy elkészítjük Önnek a főoldali slideshaw, (diavetítés) diáit az átküldött képek segítségével. Kívánságára beállítjuk a készletkezelést, hogy Ön naprakész legyen, illetve ne érje meglepetés vásárlóit, ha éppen fogyóban van egy-egy terméke.

Garantáljuk webshopjának reklámmentes megjelenését, de kívánságára bannert is készítünk és beépítjük honlapjába, a céges Facebook oldalával együtt, hogy látogatói az ottani friss bejegyzéseket is figyelembe kísérhessék. Webáruháza zökkenőmentes üzemeltetéséhez, adminisztrációjához minden segítséget megadunk folyamatosan és díjmentesen, emailben, telefonon és skype-on.