Webtárhely szolgáltatás kiemelkedő biztonsági intézkedésekkel

Az internet kétségkívül megkönnyíti a mindennapokat, szinte már nincs is olyan dolog, melyhez közvetve vagy közvetlen ne lehetne hasznosítani. Ám e jó tulajdonsága mellett számos veszélyt is rejt.

Egy jól ellenőrzött webtárhely csomaggal azonban biztonságban lehetnek az online vállalkozások. Az awh.hu web hosting cég kedvező éves előfizetői díjak mellett kínálja remekbeszabott webtárhely csomagajánlatait, melyek egytől egyig kielégítik az internetes vállalkozók igényeit. Akár kis vállalkozás, akár nagyvállalat, a különböző méretű és funkciókkal ellátott webtárhely csomagok nem okoznak csalódást. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a sokszínűségre, hogy minden ügyfél kedvére válogathasson, s mindez akár a fotelben ülve is igényelhető.

A különböző biztonsági intézkedések eltérőek lehetnek webtárhely csomagonként, ám vannak alap lépések, melyek minden csomagban elérhetők. A cég infrastruktúrájában is olvasható, hogy a biztonság kiemelt szerepet kap, szervereiket layer7-es védi a botok és spam robotok ellen, emellett pedig szervereiket a nap 24 órájában monitorozzák. Így tudnak az esetleges hibák felmerülése során azonnal cselekedni. Ezen kívül állandóan ellenőrzik ügyfeleik weboldalainak fájljait és adatait is. A spam szűrő, biztonsági mentés, DDOS védelem, felügyeleti megoldások és egyéb lehetőségek is mind azt a célt szolgálják, hogy az ügyfelek biztonságban tudhassák weboldalukat és annak teljes tartalmát. Webtárhely csomag kiválasztásánál érdemes néhány kritériumot állítani, majd összehasonlítást végezni a különböző csomagok funkció között, hogy a legjobb választás születhessen meg. Természetesen amennyiben menet közben merülnek fel igények, csomagváltásra is van lehetőség! Az awh.hu csapata szívén viseli ügyfelei kényelmét és biztonságát, megéri őket választani!