Wellness hotel minden korosztálynak

Amikor wellness hotelekről beszélünk, akkor megjelennek előttünk különböző képek, hogy milyennek kell lennie egy wellness birodalomnak. Az igazság azonban az, hogy ahány hotel, annyi féle. Van bababarát, család centrikus és nyugdíjasoknak való wellness hotel is a palettán. A legjobbak azonban azok, amelyek mindenki igényeit képesek kielégíteni.

A nyugdíjas hotel nem csak nyugdíjasoknak nyújt felejthetetlen nyaralást vagy hétvégi kikapcsolódást, hanem miden korosztálynak, aki Ráckevére látogat. A Kék Duna Wellness Hotel nászutas lakosztállyal is rendelkezik, valamint konferenciatermekkel is fel van szerelve, melyek 20 főtől, akár 100 főig is képesek kényelmesen befogadni az előadásokra érkező személyeket. Vannak kifejezetten családoknak szóló csomagjaik, különböző wellness hétvégés csomagjaik, de kérhető személyre szabott ajánlat is a wellnesshotel.hu internetes oldalon keresztül.

A szállodában minden vendég igényeit maximálisan kielégítik, így nem véletlen, hogy számos visszatérő vendége van a hotelnek, akik évről évre felkeresik a wellnessközpontot Ráckevén. Aki a nyári forróságban felfrissülésre vágyik, azt várják a hűsítő medencék vízi bárral és a csodás napozó részleg. Akik wellness élményekre vágynak, azok válogathatnak a kényeztető aromaterápiás masszázsok és a szauna különlegességek között. Akik pedig felejthetetlen élményekre és különleges látványosságokra vágynak, azoknak érdemes ellátogatni egy Antik Római Wellness Hétvégére.

A római fürdő korhű díszletekkel, római korabeli öltözetekkel, ételekkel és programokkal várja a vendégeket az Antik Római Wellness Hétvégén, ahol a vendégek és a személyzet is római ruhákat öltenek, és részt vesznek egy hagyományos római lakomán. Igazán egyedi és felejthetetlen élményekkel gazdagon térhetnek haza a vendégek egy ilyen hétvégéről.

Az árak tekintetében is nagyon barátságos a négycsillagos nyugdíjas hotel nem csak nyugdíjasoknak, így mindenki pénztárcájához van megfelelő ajánlatuk. Bővebb információért érdemes felkeresni a wellnesshotel.hu oldalt.