Zöldkagyló kivonat sportsérülések kezeléséhez

Ön is sportoló? Esetleg csak szívesen sportol valamit a szabadidejében? Megesett már Önnel, hogy egy sportsérülés miatt hosszabb távra is leesett a lábáról, és a kedvenc időtöltését hanyagolva az ágyat kellett inkább nyomnia? Ezekben az esetekben mindenképpen megfelelő és gyors segítségre van szüksége, amelyet Ön is megkaphat a zöldkagyló kapszula képében. Válassza Ön is a Seaton zöldkagyló kivonatot, és térjen vissza a pályára a lehető leggyorsabban!

A zöldkagyló kivonat sportsérülések kezeléséhez ideális választásnak fog bizonyulni. Az Új-zélandi zöldkagyló kapszulában ugyanis két aminosav is jelen van, melyek a prolin és a glicin. Ezek pedig jelentős mértékben elősegítik az izmok, inak és szalagok sérüléseiből, valamint a műtétekből való felépülést. Szedésével a sérült ízületek sokkal hamarabb válnak újra terhelhetővé, és a kiújulás esélye is nagyban lecsökken. Az ilyen módon hozzájutott zöldkagyló kivonatban olyan tápanyagok vannak, amelyek elég építőanyaghoz juttatják a szervezetet ahhoz, hogy újraépíthesse a megsérült szöveteket. Ráadásul mindez semmilyen mellékhatással sem jár, mint más szintetikus gyógyszerek esetében, hiszen itt egy, a természetben megtalálható élőlényből szerzett kivonatról van szó, melyről mindezidáig semmilyen negatívumot nem sikerült bebizonyítani. Mi pedig a Biomax-nál 100% pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk a zöldkagyló kapszulára.

Amennyiben tehát Ön is szeretne mielőbb felépülni a sportsérüléséből, vagy egyéb fizikai megterhelés során szerzett sérüléséből, akkor mihamarabb rendelje meg a zöldkagyló kapszulát! Ezt megteheti a zoldkagylo.biomax.hu weboldalon. Kérdéseit felteheti, illetve észrevételeit megoszthatja velünk a +36 70 773 3059-es telefonszámon vagy a vasarlas@biomax.hu e-mail címen!