A Halloween nemcsak a kosztümök és maszkok ünnepe

A Halloween, mint ünnep csak az elmúlt években lett egyre ismertebb a vidékünkön, mégis hamar elterjedt. Leggyakrabban a töklámpásokkal, fekete-narancssárga színekkel és ijesztő szörnyekkel hozzuk összefüggésbe az ünnepet. De Európa ezen felén nem a Halloween az egyetlen ilyen jelmezes ünnep. Nem feledkezhetünk meg az ugyancsak kosztümös farsangi szezonról sem. Ezért ha Ön inkább a saját hagyományos ünnepeinket részesíti előnyben, és nem az átvetteket, mint amilyen a Halloween is, ne aggódjon!

Rögtön a karácsonyi ünnepek elmúltával szinte átlépünk a farsangi szezonba, ami egész a tavasz kezdetéig kitart. Ha már várja a farsangot, de még nem találta meg a megfelelő kosztümöt az álarcosbálra, ne keseredjen el. Rengeteg ötletből választhat, és ezek között ne felejtse el, hogy nemcsak ruhákkal változtathat kinézetén. Választhatja például a kínálatunkból a kontaktlencséket és feltűzhető póthajakat is. Ezekkel a kiegészítőkkel minden farsangi felvonulás és bál résztvevői közül kitűnhet és a figyelem középpontjába kerülhet. A kontaktlencsék esetében ne a hagyományos kontaktlencsékre gondoljon, hanem szilikon lencsékre, amelyek kíméletesek szeméhez és rengeteg színben és formával kaphatók.

Ha szeretné kipróbálni, de nincs még benne tapasztalata, ne aggódjon. A kontaktlencse és póthajak használata egyszerű és fájdalommentes. Nincs is másra szüksége, mint a kiegészítőkre és pár másodperc múlva máris a kívánt külső néz vissza a tükörből. Könnyítse meg saját dolgát, és még ma látogasson el a Happyhairshop.hu weboldalra, ahol saját fényképén tudja kipróbálni, hogyan mutatnának Önön a kiegészítők. És garantáltan jól fog szórakozni közben.