Gyermeke nevelése érdekében válassza a magánóvodát és bölcsődét!

Ha már Ön is szeretne visszatérni a munka világába, viszont nem tudja hol elhelyezni gyermekét, akkor nálunk a lehető legjobb helyen jár, hiszen mi nagy szeretettel várjuk családi napközinkbe, melyet megismerhet a www.bolcsiovicsana.hu portálon, mely Zugló egy csendes mellékutcájában, nyugodt és mesés kertvárosi környezetben található. A gyermekeket 20 hetes kortól 5 éves korig várjuk. Mivel családi napközink csak kis létszámú csoportokkal dolgozik, így biztosított a gyermekek egyéni fejlesztése koruknak megfelelően.

Zuglóban található másik kiváló családi napközink, melyet a www.picurkacsana.hu honlapon ismerhet meg, illetve a belvárosban, melyet a www.pompomovi.hu weblapon fedezhet fel. Ezen magánóvodák és magánbölcsődék ugyancsak remek megoldást kínálnak, ha szeretne visszamenni dolgozni, hiszen 1-től 5 éves korig várjuk gyermekét a szintén kis létszámú bölcsiben. Napirendünk természetesen a gyerekek igényeihez, azok életkorához igazodik. Esetünkben magánbölcsöde és magánóvoda foglalkozásokkal válik érdekessé a napi tevékenységek sokasága.

Remek ovi és bölcsi, játszóház, gyermekmegőrzés szolgáltatásaink az érdeklődők számára természetesen a belvárosban is adottak. A www.maganovodabelvaros.hu weblapon megismerheti a magánbölcsődénket,magánóvodánkat, ahol szeretettel várjuk az Ön gyermekét is, hogy megoldjuk elhelyezést 2,5-től 7 éves korig. Tudni kell, hogy bölcsődénkben és óvodánkban, avagy csoportjainkban a szabad férőhelyekre folyamatos az óvodások felvétele év közben is. Népszerű óvoda államilag regisztrált, 202810 OM azonosítóval rendelkező oktatási intézmény,melyben iskola előkészítő oktatás is folyik. Mi gyermekét elkísérjük a bölcsöde kortól az óvodás koron keresztül egészen az iskola kapujáig.

Ne feledje hát, várjuk Zuglóban, avagy a XIV. kerületben és a belvárosban is, avagy Budapest V. kerületében, hogy gyermeke olyan magán bölcsöde és óvoda részese lehessen, ahol minden az önfeledt játékról szól, ahol a játékos tanulás még angol nyelven is adott, ahol az óvónők valóban foglalkoznak is a gyermekkel a gyermekfelügyelet ideje alatt! Hívjon bizalommal hogy megoldjuk gyermeke napközbeni elhelyezését: +36 20 266 6475.