A legújabb PR cikkgyűjtemény, az Area51

Amikor vállalkozóként Ön éppen az internetet bújja, hogy a különböző PR cikkek kihelyezési lehetőségeiről érdeklődjön, akkor látogasson el az Area51 cikkgyűjtemény honlapjára is. Az általunk kihelyezett cikkek csak egyedi szövegkörnyezetben valósulhatnak meg és természetesen a cikkben 1 darab link is elhelyezhető.

A PR cikkek igen nagy segítséget nyújthatnak a szorult üzleti helyzetben, hiszen ha weboldala a találati listán visszaesik, akkor azonnali cselekvésre van szükség. A PR cikkgyűjteményben elhelyezett cikk és az onnan kapott link weboldalát nagyon hamar visszajuttathatja eredeti helyére a keresőkben, de jobb esetben akár előrébb is sorolhatja azt. Igyekezzen a PR cikket úgy megfogalmazni, hogy az vonzza a látogatókat.

Lehetősége van vállalkozását bemutatni, vagy új termékeit egy pár szóban ismertetni, esetleg ha valamilyen akciót szervez, akkor arról is írhat pár sort. Amennyiben úgy érzi, hogy Ön képtelen a PR cikk megírására, esetleg nincsen megfelelő képzettségű munkatársa, akkor mi a PR cikkek megírását is vállaljuk. A PR cikkek igen széles körben felhasználhatóak vállalkozásunk reklámozására. Használja ki Ön is a PR cikkgyűjteményekben rejlő lehetőségeket és helyezzen ki bátran minél több cikket.
Ne felejtse el, hogy a több PR cikk, esetleg más-más kulcsszóra segíthet Önnek a keresőkben való előrejutásban. Ha a linképítés már hatástalan, akkor mindig jusson eszébe ez az online marketing módszer. Reméljük, hogy nemsokára Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük az Area51 PR cikkgyűjtemény honlapján!

Forrás: PR cikk

Vélemény, hozzászólás?