A négy rétegű üvegezés előnyei

Valószínűleg nem kell magyarázni, hogy a többrétegű ablakok nyilvánvalóan több üveglapból tevődnek össze, amik között vákuum keletkezik. Ez nagyon sok előnnyel jár. A legfőbb előnye ezeknek az ablakoknak, hogy az ablakon át történő hőveszteséget tovább lehet csökkenteni. Emellett az ablakon keresztül beáramló fényt is jobban elnyeri, aminek eredményeként nyáron kevésbé melegszik fel a lakás.

A négy rétegű ablakokról ezen a linken érhet el bővebb információkat! A nyílászárókon nem szabad spórolni, mert a későbbiekben komoly problémát jelenthet, ha nem a megfelelő minőségű ablakokat választja. A négy rétegű ablakoknak számos előnye van. Minél több rétegű a nyílászáró, annál több előnye van bizonyos szintig. Ahogy már fentebb is említettük, a több rétegű ablak kevésbé engedi felmelegedni a nyári kánikulában a lakást, illetve a hőveszteség is minimalizálható alkalmazásával. A multiplikált nyílászáró további előnye, hogy sokkal nehezebb belátni, így a család nyugodtan tudja élni magánéletét, úgy, hogy a kiváncsi tekintetektől nem kell tartani. Ennek köszönhetően sok esetben még külön árnyékolástechnikára sem kell költeni.

A Salamander BluEvolution 92-es nyílászáró is négy rétegű üvegezéssel rendelkezik. A BluEvolution nyílászárók Németországban készülnek. Márpedig a német márkájú termékekről pontosan tudjuk, hogy magas színvonalat képviselnek és folyamatos ellenőrzéseknek vannak kitéve, így a vásárlók biztosan nem fognak csalódni. A Salamander BluEvolution 92 nyílászárók tökéletes választások otthonába, ha nem csupán a kiváló minőség, de az esztétika is fontos kritérium. A BluEvolution 92 ablakrendszer jellegzetessége a fényes profil, valamint a hófehér szín. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!