A Sylvanian Families tengerparti étterem társasjáték

A mai gyerekeknek teljesen másak az igényeik, mint például az előző generációnak. Ha társasjátékot keresnek, akkor nem elégszenek meg egy-két bábuval és egy dobókockával, hanem nagyon látványos és komplex, színes játékok kellenek nekik.

A Sylvanian Families tengerparti étterem pont egy ilyen játék. Nagyon látványos, és rengeteg összetevőből áll. A gyerekek úgy rendezhetik be, ahogyan csak akarják. Ez nemcsak hogy nagyon élvezetes számukra, hanem a fantáziájukat is fejleszti. Az összetevőkből megalkothatják azt a tengerparti házat, amelyikbe ők is szívesen elidőznének. Kellemes délutánokat tölthetnek el abban a közegben, amelyet ők maguk alkottak meg egy idilli környezetben. Nem szabad elfelednünk, hogy a gyerekek fantáziája egészen másképpen működik, mint a felnőtteké, és ezért a pillanatot is másképpen élik meg. Egy ilyen élmény lehet, hogy nekik ugyanolyan lesz, mintha valóban a saját kis tengerparti éttermükben üdülnének a nyári vakációban.

A játék összesen 90 kiegészítőt tartalmaz, amelyet a gyerekek igény szerint még jobban kibővíthetnek. Azonban nemcsak az eszközökre van bízva a játék sikeressége. A gyerekek ugyanis nemcsak berendezik az éttermet, hanem amikor készen van, biztosan leülnek majd játszani is vele, esetleg bevonnak majd másokat is. Ebből a nézőpontból a játék a gyerek szociális képességet is fejleszti, annak ellenére, hogy egyedül is jól el tudnak játszani vele. Nézzen utána a vásárlói visszajelzéseknek, ha mind ezek ellenére kétségei akadnának. A Póni webáruház ehhez hasonló játékokkal várja Önt, úgyhogy ha mást választana, arra is van lehetőség, ha ellátogat a www.jatek-webaruhaz.hu oldalra. Ha további kérdése lenne, vagy esetleg csak rendelni szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@jatek-webaruhaz.hu emailcímen, vagy a +36 (70) 64-96-396-os telefonszámon.