A számítógép szerviz ügyvédi irodák részére

A vállalatok többsége olyan adatokkal dolgozik, melyek jobb esetben az iroda falain belül maradnak. A számítógép szervizelése és az adatok mentése során viszont, a könnyedebb munka érdekében, szükség mutatkozik egy külső személy beavatkozására is. Ilyen helyzetben egyáltalán nem mindegy, hogy kire, illetve milyen cégre bízzuk ezt a feladatot.

A számítógép szerviz olyan munka, melyet szükségszerű elvégezni, hiszen már mindenütt szükség van rá. Az ügyvédek, illetve az ügyvédi irodák esetében talán még fokozottabban szükség lehet a megbízható szakemberre, hiszen náluk számtalan esetben jönnek létre a munkájukhoz kapcsolódó titkos dokumentumok. Ezeknek a megőrzése érdekében javasoltabb megbízható számítógép szerviz felkeresése.

A getit.hu ezt a szolgáltatást nyújtja minden ügyfele részére, így nem kell tartania attól, hogy bizonyos adatok illetéktelen kezébe kerülnek majd. Mi erre garanciát is vállalunk. A biztonságos távoli adatmentés jelenti a jó megoldást, valamint az is kivitelezhető, hogy még a rendszergazda se férjen hozzá az adatokhoz. Természetesen, ha minket választ, akkor mi ezért oly módon vállalunk kezességet, hogy a számítógép szervizelése előtt kollégánk aláír egy adatvédelmi nyilatkozatot.

Hogyan lehetséges mindez a gyakorlatban? Nagyon egyszerűen, az Ön számítógépén kialakítunk egy rendszert, ezután a titkos dokumentumokat kódolja egy adott program. Mindezt úgy, hogy csupán Ön férhet hozzá egy megadott kulcs segítségével, melyet értelemszerűen csak Ön ismer. A távoli adatmentés megbízható csatornán keresztül zajlik. Erre a helyre csupán már a kódolt dokumentumok kerülnek feltöltésre. Amennyiben tehát valaki számára mégis elérhetővé válnának a dokumentumok, használhatatlanná válik, hiszen nem tudna adatokat kinyerni belőle.