A Thermal Hotel***Superior Mosonmagyaróváron várja!

A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár az a nagyszerű gyógyszálloda ami mindig remek ajánlatokkal várja, ha szállást keres. Amennyiben nálunk száll meg garantált lesz a pihenés, a kellemes időtöltés, a napjai mindig remekül fognak telni. A Szigetköz szívében üdítő wellness hétvégék és számtalan élmény várja Önt, hogy felfrissülve térhessen vissza a mindennapokba.

Szállodánk Mosonmagyaróváron, az ország észak-nyugati határán terül el. A város Magyarország történelmi városai közé tartozik, hiszen évezredes történelmet őrző városképe alapján azt méltán kiérdemelte. Aki tehát mellettünk dönt és a Thermal Hotel***Superior szállodát választja az nem csak a hotel remek lehetőségeit élvezheti, de az egész táj szépségét és a csodálatos környék adottságait is.

Neves wellness szállodánk, a háromcsillagos Thermal Hotel Mosonmagyaróvár***Superior közvetlenül a termálfürdő területén helyezkedik. Nem kell sétálnia nap, mint nap a fürdőig, hiszen általunk a szálló és a fürdő egyetlen helyen elérhető. Érdemes tudni, hogy a mosonmagyaróvári termál víz Európa 5 legjobb hatású gyógyvize közé tartozik, így aki hozzánk fordul az nem csak pihengetni tud, de még gyógyulhat is.

Mosonmagyaróváron a gyógyszálloda igen nagy hangsúlyt fektet az egészség megőrzésére, ezért nem csak a gyógyhatású thermál vizet biztosítja vendégei számára, de adott a saját orvosi rendelő és külön gyógyrészleggel is rendelkezik. A szolgáltatások között igénybe vehetőek a kényeztető masszázsok, a wellness és terápiás gyógykezelések sokasága, emellett a fogászati kezelések és plasztikai sebészetet is elérhető a hotelünk, illetve szakorvosaink által.

A Thermal Hotel***Superior a legjobb választást biztosítja gyógyterápiás kirándulások, wellness szolgáltatások, pihenés és aktív kikapcsolódás szempontjából is! Keresse fel internetes oldalunkat a bővebb információk érdekében és válassza ki az Ön számára legkedvezőbb csomagajánlatot!