A Tisza-tó rengeteg meglepetést tartogat a vízitúrát kedvelőknek

Sokan vélekednek úgy, hogy Magyarország nem bővelkedik olyan természeti csodákban, melyek egy kalandosabb kirándulásnak is helyet adnának. Ám, ezek az emberek akkor nem ismerik a Tisza-tó szépségeit és izgalmas lehetőségeit.

A Tisza-tó vízitúra szempontjából is remek hely, emellett élővilága is lenyűgöző. Ha te is kedveled a kalandokat és az izgalmakat a pihenőnapjaidon is, de nem szeretnél külföldre, illetve nagyon messzire utazni, ez a túra kiváló lehetőségeket tartogat számodra is. Az sem gond, ha egyelőre nem találsz magadnak olyan barátot, aki szívesen részt venne veled egy ilyen kalandban, hiszen a Tisza-tavi vízitúrán alkalmad nyílik majd új barátok megismerésére is, akivel lehet, hogy már legközelebb együtt jelentkezhettek egy ilyen izgalmas túrára.

A Tisza-tó vízitúrának köszönhetően nem csupán az evezés programja az, amit élvezhetsz, hanem betekintést nyerhetsz az ott élő nővény- és állatvilágba is. Ismerd meg te is közelebbről Magyarország e taván élő állatokat és növényeket! Aki szereti a természetet közelebbről is megismerni, garantáltan élvezni fogja ezt a túrát is, hiszen az ország vízének olyan oldalába nyerhetsz betekintést, melyet a tankönyvekből biztosan nem tudnál meg.

A Békatutaj Egyesület szervezésében neked is lehetőséged van kipróbálni a Tisza-tó vízitúra nézőpontjából is Magyarország egyik legcsodálatosabb tavát. Amennyiben részletesebben is érdekelne, hogy hogyan is vehetnél részt, valamint hogy milyen kalandos meglepetésekben lehet részed egy Tisza-tavi vízitúra alkalmával, látogass el honlapunkra, a www.lake-tisza.hu-ra, ahol alaposabban is megismerkedhetsz a részletesebb programunkkal, valamint elolvashatod, milyen lehetőségeket tartogathat számodra egy ilyen kalandos evezés.