A mátrai erdő szépsége és nyugodtsága

Néha jól esik kicsit megpihenni a dolgos hétköznapok után, és ehhez nem szükséges feltétlenül messzi vidékre utaznunk, hiszen országunkban is szebbnél szebb tájakra utazhatunk el.

A Mátra szállás szempontjából is remek lehetőségeket kínál Magyarország határain belül. Ebben az esetben nem kell a vendégházon másokkal osztozni, hiszen a 4-8 fő számára megfelelő szálláshelyet egyazon időben csupán egy társaság veszi bérbe. Ennek köszönhetően valóban békésen pihenhetünk a mátrai szállásunkon.

Sokan nem indulnának hosszabb útra, hiszen ez nem csupán költségesebb is, mint egy hazai gyönyörű helyen pihenni, de sokkal időigényesebb is. Éppen ezért az Erdőszéli Vendégház gondolt a munkájuktól csupán rövidebb időre elszabadulni tudókra is, és remek kikapcsolódási lehetőségeket szervez a Mátrába. Ez a hely kiválóan alkalmas egy nyugodt, természetközeli élményeket kedvelő család számára, akik még gyermeküket is nyugodt szívvel magukkal vihetik. Hiszen a kisebbeknek is számos kikapcsolódási lehetőséget lehet itt találni. De fiatalabbaknak is ajánljuk, akik inkább pihenni szeretnének egy csöndösebb helyen.

A hangulatosan berendezett, kandallóval is felszerelt vendégház az év négy évszakában várja a megpihenni vágyókat, a látogatókat. A mátrai szállásról kiváló látkép fogadja az itt tartózkodókat. A város zajától távol eső hely önmagában már a béke szigete, de ha úgy döntünk, hogy szeretnénk kimozdulni is, akkor ennek sincs semmilyen akadálya. Kiváló, természetben tett sétákat is tervezhetünk.

Amennyiben szeretne többet tudni a mátrai szállás és kirándulás részéleteiről, látogasson el honlapunkra, a www.matraapartman.hu internetes oldalra. Ezen a weboldalon lehetősége nyílik megismerni képek formájában is a vendégházat, így nem éri semmilyen meglepetés, mikor odaérkezik.