Barangold be velünk Albánia és Macedónia természeti tájait

Lehet, hogy Albánia az az ország, melyről nem a kalandos, természeti szépségű táj jut az eszedbe, de bizony ez a terület ilyen szépségeket is tartogat számodra. Ha te is szereted a pörgést és a kalandosabbnál kalandosabb utazást, mindezt egy hegyekkel teli vidéken, ott a helyed ezen az úton is.

Az Albánia kalandtúra remek lehetőség azok a számára, akik kedvelik az érintetlen természetben való barangolást. Ez az ország ugyanis nagyrészt az érintetlen természeti csodáival vívja ki manapság a figyelmet magának a kívülállókkal szemében. Bár jó néhány városa már a középkor óta lakott település, nagyrészt igen kis lélekszámú lakossal büszkélkedhet a legtöbb.

A Béketutaj Egyesület ezt az ígéretes, kalandokkal teli utazást Albánián és Macedónián át szervezi, így az utazni vágyók bepillantást nyerhetnek két ország jóvoltából is a balkáni kultúra nevezetességeibe, különlegességeibe. A hegyvidéki táj az Alföldön élők számára rengeteg kalandot és izgalmat tartogat. Annak érdekében, hogy mindenki a megfelelő dolgokat csomagolhassa össze, mi összeállítottuk, és elküldjük a jelentkezőknek azon felszerelések listáját, melyekre szüksége lehet az albániai túra során. Így valóban azokat a holmikat csomagolhatod el az útra, melyekre szükséged lesz majd, hogy ne maradj le egyetlen természeti vagy kulturális látványosságról sem.

Gyere és fedezd fel velünk a Balkán kincseit egy Albánia túra keretében! Amennyiben bővebben is szeretnél tájékozódni a témában, bátran keress fel minket internetes oldalunkon, a www.bekatutaj.net-en, ahol aprólékosan kidolgozott útvonalunkat is megismerheted, valamint mások beszámolóit is alkalmad nyílik elolvasni. A Békatutaj Egyesült téged is szeretettel vár már több úti célon is az izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokkal.