A tűzvédelmi szabályzat rendkívül lényeges

A tűzvédelemre minden cégnek szüksége van, hisz ezzel megakadályozhatják, hogy nagy anyagi károkkal találják szembe magukat, és minden vagyontárgyukat elvesszék a tűzben, esetleg a munkavállalókat érjék égési sérülések.

A tűzvédelmi szabályzat rendkívül lényeges a nagyobb vállalkozásoknak és szervezeteknek, rendelkezniük kell vele, valamint azoknak a munkahelyeknek, melyek ötnél több családtagot foglalkoztatnak, vagy azok a létesítmények, akik ötven személynél több befogadására alkalmas létesítményt működtetnek, illetve tűz és robbanásveszélynek vannak kitéve. Amennyiben ezt a szabályzatot törvényileg valamilyen változások érik, a cégeknek a törvény általi előírások alapján úgy kell átdolgozniuk, hogy mindig naprakészek legyenek, valamint a benne foglaltakat, az átdolgozás miatti változásokat, a munkavállalókkal ismertetni kell és ez a munkáltató feladata. Ezt egy oktatási naplóban kell rögzíteni és minden érintett aláírásával igazolni. A Pro Controllers Bt. mindezt vállalja és minden vállalkozás számára, alacsony anyagi ráfordítás mellett készíti el a tűzvédelmi szabályzatot.

Az alapvető tűzvédelmi kötelezettségek közé tartozik, a tűzoltás tárgyi feltételeinek biztosítása, ami mindenhol kötelező, valamint a tűzvédelmi szabályzat (5 fő munkavállalótól), tűzriadó terv, tűzvédelmi oktatás, mely nélkül egy munkavállaló sem foglalkoztatható, valamint a tűzveszélyességi osztályba sorolás. Amennyiben ezek közül valamelyik kötelezettséget nem tartjuk be, abban az esetben a hatóságok tűzvédelmi bírságot szabhatnak ki ránk. Keressen fel bennünket a munkavedelemestuzvedelem.hu oldalon, elérhetőségeinken keresztül kérjen igényfelmérést, majd mi ár ajánlatot adunk, és gyors, illetve precíz kivitelezés mellett és 100%-os hatósági megfeleléssel készítjük el vállalkozások számára a tűzvédelmi szabályzatot. A gyors munkavégzés nálunk azt jelenti, hogy a kapcsolatfelvétel, valamint a dokumentáció átadása közt, akár 24órától kevesebb idő telhet el.