Kisbusz bérlés Budán

A vanago.hu weboldalon három különböző márkájú, igényes kisbusz vár minden kedves érdeklődőt. Ezek jól felszereltek, korszerű, komfortos utasterűek, tágas csomagtérrel rendelkeznek, ráadásul rugalmas megoldást jelentenek családi nyaralás, vagy üzleti út, üzleti partnerek szállítása, reptéri transzfer alkalmával.

Kisbusz bérlés Budán elérhető pénztárcakímélő áron csakis a vanago.hu weboldalon, ahol igényes kisbuszok bérlésére van lehetőség, amelyhez igény szerint sofőrt is tudunk biztosítani, viszont ha sofőrt szeretne bérelni, akkor egyedi ajánlatot kell majd kérnie ügyfélszolgálatunktól. A Mercedes Sprinter kisbusz 6 különböző sebességi fokozattal rendelkezik és kézi váltós, ráadásul klímával is rendelkezik. A kisbuszban karfás ülések vannak elől is, az ülésrendezése pedig 2+2+2+3. A kisbusz ára már magában foglalja a biztosítás árát is. A Mercedes Sprinter kisbuszunk dízel meghajtású és akár hosszabb útra, több mint 30 napra is kibérelheti.

Ha kérdések merülnének fel a kisbuszokkal kapcsolatban, akkor ezeket bátran felteheti barátságos ügyfélszolgálatunknak az info@vanago.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázhatja a +36 20 9809 179-et is, és mi minden kedves érdeklődő kérdésére igyekszünk mihamarabb választ adni. Kisbuszainkat akár több, mint 30 napra is kibérelheti, erről viszont konzultálnia kell ügyfélszolgálatunkkal. Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni fiatal kisbuszainkról, esetleg megtekintené ezek árait és illusztrációit mindenképpen keresse fel weboldalunkat a vanago.hu-t, mert itt mindent megtudhat majd a témával kapcsolatban. Válasszon minket és minőségi kisbuszainkat, hiszen mi a legjobb árajánlatokkal várunk minden kedves igényes bérlőt. Kilenc személyes kisbuszunkhoz akár sofőrt is tudunk biztosítani, ami előnyös lehet, hiszen így nem kell a vezetéssel fáradnia. További információkért keresse fel weboldalunkat.