A zöld alga ellenszere online kapható

A halhulladék, a meg nem evett haleledel, a napfény és a megfelelő hőmérséklet hatására az algák gyorsan kialakulhatnak a tóban. Nálunk a sunikft.hu-n megvannak a kezelések, amelyek segítségével a tavát a helyére állítjuk. A legtöbb ilyen kezelés elpusztítja az algákat a gyors javítás érdekében, de nem akadályozza meg az újra növekedést. Az algák kezelése után használjon proaktív termékeket, például jótékony baktériumokat a jövőbeni növekedés csökkentése érdekében.

Zöld alga ellenszere rendelhető meg a sunikft.hu weboldalon, tehát megéri ide látogatni, ha ön is a zöld algával szeretne megküzdeni. Az algák a tóban képződnek, amikor a napfény reakcióba lép a vízben lévő tápanyagokkal. Ezek a tápanyagok elsősorban ammóniából és nitrátból állnak, amelyeket a műtrágya összetevőiként ismerhet fel. Ezek a tápanyagok a törmelék, például levelek, fű és más szélfútta szerves anyagok lebomlásából, valamint a halhulladékból és az el nem fogyasztott haleledelből származnak. Ahogy ezek az elemek lebomlanak, a tápanyagok az algák táplálékává válnak sokféle formában, beleértve a sziklákat borító és a tó felszínéhez tapadó szálas algákat, valamint a szokásos zöld vizet, amelyet borsóleves hatásnak is neveznek.

A folyékony vagy por alakú algaölő a leggyorsabb módja a tavak tisztításának, de egyben a halak és tónövények elpusztításának is. A folyékony vagy száraz algaölő kémiailag elpusztítja az algákat, de ezt kemény vegyszerekkel és vegyületekkel teszik, amelyeket egyes államok és önkormányzatok egyre jobban felügyelnek vagy betiltanak. Az algaölő szerrel egyik napról a másikra javulásra számíthat, de ennek ára van. Az algaölő nagyon kemény lesz a tóban lévő összes növényre. Ezenkívül a víz oxigénellátása zuhanni fog. Amikor az algák élnek, élő lélegző növények, amelyek valójában oxigént adnak a tó vizéhez, ennek ellenére rengeteg kárt okoznak ezért itt az ideje megszabadulni tőlük. További részeltekért keresse fel a sunikft.hu weboldalt.